Privítajme obdobie láskavosti a radosti s Paul Mitchell

Počas tohtoročných sviatkov oslavujme dobrosrdečnosť, pretože veľké aj malé láskavé gestá môžu mať obrovský dopad. Balíčky vianočných darčekov od John Paul Mitchell Systems® obsahujú premyslené produktové mixy a afirmatívne karty s pozitívnymi správami, ktoré si môžete ponechať alebo zdieľať. Tento rok nedarujete len nádherné vlasy, ale aj láskavosť a radosť.

Original Gift Set

Kultová značka Paul Mitchell® je must-have každej kúpeľne. Tento vianočný balíček uistí obdarovanú, že je naozaj jedinečná.

fotky balíčka

50,55 €

balíček obsahuje Awapuhi Shampoo 300 ml, The Detangler™ 300 ml, Sculpting Foam™ 200 ml

Clean Beauty Hydrate Set

Čistá krása nie je trendom, ale budúcnosťou. Clean Beauty produkty ale potešia nielen ekologicky zmýšľajúce srdce, ale každého, kto ocení vysoko kvalitnú kozmetiku. Rad Hydrate s obsahom ovsených peptidov a olivami poteší všetky suché vlasy.

fotky balíčka

72,36 €

balíček obsahuje Hydrate Shampoo 250 ml, Hydrate Conditioner 250 ml a Heat Styling       Spray 200 ml

Tea Tree Hemp Set

Tea Tree je hostinou pre všetky zmysly od hlavy až po päty. Nový rad Tea Tree Hemp je multifunkčný a vy máte v rukáve eso pre každú minimalistku.

fotky balíčka

65,27 €

balíček obsahuje Tea Tree Hemp Restoring Shampoo & Body Wash 300 ml, Tea Tree Hemp Restoring Conditioner & Body Lotion 300 ml a Tea Tree Hemp  Replenishing Hair & Body Oil 50 ml

Awapuhi Wild Ginger® Style Set

Výnimočná starostlivosť plná nádhernej vône divokého havajského zázvoru poteší všetkých, ktorí si zaslúžia len to najlepšie.

fotky balíčka

54,18 €

balíček obsahuje Awapuhi Wild GInger® Moisturizing Lather Shampoo 250 ml a Keratin Cream Rinse 250 ml

V predaji v kaderníckych salónoch
www.paulmitchell.cz/salony
alebo na oficiálnom eshope Paul Mitchell
eshop.paulmitchell.cz