Milujte sa

Prišli prvé chladné dni a vyzerá to, že sme na tom všetci rovnako. Najradšej by sme odišli do teplých krajov alebo zostali pod perinou s čajom. Kde vziať energiu na všetko, čo treba robiť? A ako pri tom neprísť o nervy? Nenechajte sa rozhodiť dažďom a pochmúrnym počasím, doprajte si extra dávku sebalásky so starostlivosťou, ktorá vás poteší.

Začneme pri korienkoch…Keď hľadáme niečo extra, čo nás poteší v pochmúrnych dňoch, Tea Tree Hair and Scalp Treatment nás nikdy nesklame. Tento peeling s osviežujúcou silou čajovníkového oleja a mäty piepornej jemne vmasírujeme do pokožky hlavy po dobu 3-5 minút a necháme sa unášať nádhernou vôňou levandule. Už cítite, ako sa vám na tvári objavuje úsmev?

Tea Tree Hair and Scalp Treatment™

foto produktu

200 ml

27,96 €

… dodáme silu…Po umytí vlasov si doprajeme extra dávku lásky vďaka NEURO ™ Restore. Tento takmer zázračný produkt chráni vlasy pred teplom fénov a žehličiek. Jeho bohatá receptúra ​​ale navyše dodáva vlasom vyváženú vlhkosť. Vlasy budú po použití také pevné, že na nich vytiahnete aj svoju náladu späť ku hviezdam. Navyše ho môžete aplikovať aj pred spaním a nechať tak jeho blahodarné účinky pracovať celú dobrú noc.

NEURO™ Restore

foto produktu

75 ml

32,69 €

… a rozhodne nekončíme pri končekoch!Tohtoročná novinka Tea Tree Hemp Replenishing Hair & Body Oil je maličkosť, ktorá nás prenesie do nirvány. Olej obohatený o olej z konopných semienok prinesie láskavú hydratáciu nielen vašim vlasom, ale celému telu. Navyše funguje úplne skvele aj ako masážny olej, takže sa posaďte a doprajte si láskavú masáž rúk aj nôh a zhlboka dýchajte. Život je dobrý.

Tea Tree Hemp Replenishing Hair & Body Oil

foto produktu

50 ml

25,05 €

V predaji v kaderníckych salónoch

www.paulmitchell.cz/salony

alebo na oficiálnom eshope John Paul Mitchell Systems®

eshop.paulmitchell.cz