TchiboCard oslavuje 10 rokov a dá vám Vernostné zrnká na ďalšie nákupy

Ak máte svoju TchiboCard, v septembri sa môžete tešiť na skvelé zľavy a 1000 zrniek navyše! Že ju ešte nemáte? Tak zistite, prečo sa oplatí!

Tchibo je u nás už 30 rokov a za ten čas snáď neexistuje žena, ktorá by odolala voňavej kávičke a tým úžasným nadčasovým kúskom oblečenia, ktoré majú rovnaký tvar a farbu aj po niekoľkých rokoch nosenia a pravidelného prania. Je len málo domácností, kde by neboli domáce potreby, posteľná bielizeň, detské oblečenie, pomôcky na cvičenie či nejaká kuchynská vychytávka od Tchibo. Pretože aj také obyčajné vecičky, ako sú trebárs kuchynské pomôcky, vyzerajú neodolateľne, dlho vydržia a nejedna je, podobne ako oblečenie a mnoho ďalších produktov, vyrobená s láskavým ohľadom na prírodu.

3 NAJ z Tchibo:

– najvyššia položka za jeden nákup na tchibo.sk bola 3 361 eur
– najpredávanejším produktom v kategórii spotrebného tovaru je
dámske tričko s trojštvrťovým rukávom, ktoré vystriedalo dlhodobého favorita – detské termo legíny
– najžiadanejším nápojom z kávového baru Tchibo je klasické espresso


Tričko s trojštvrťovým rukávom patrí k najobľúbenejším produktom Tchibo.

10 rokov TchiboCard

Od septembra 2012 sa nám v Tchibo začalo nakupovať ešte príjemnejšie, aj keď sme si mysleli, že na mieste, kde si po nákupe môžeme sadnúť na kávičku, to už asi ani nepôjde. A veru to v Tchibo dokázali! Už 10 rokov zbierame na TchiboCard za každý nákup milované Vernostné zrnká, ktoré nám poslúžia ako peniaze pri niektorom ďalšom nákupe. A že je TchiboCard naozaj obľúbená dokazuje aj 1,25 milióna držiteľov tejto kartičky na Slovensku a v Čechách. Veď aké príjemné je zistiť, že vyhliadnutá bunda či výhodné balenie obľúbenej kávy môžu byť ešte lacnejšie!

S TchiboCard máte:

  • Lacnejšie nakupovanie – za každých 50 centov získate 1 Zrnko a nazbierané Zrnká si môžete odpočítať z ceny ďalšieho nákupu. Jednoducho nimi platíte ako peniazmi.
  • Stály prehľad o počte Zrniek – v aplikácii a po prihlásení na webe tchibo.sk vždy vidíte, koľko Zrniek máte k dispozícii.
  • Extra ceny – na vybrané produkty platí extra zľava TchiboCard.
  • Množstevné zľavy – pri nákupe viac kusov zrnkovej kávy a kapslí máte podľa druhu zľavu alebo balenia zadarmo.
  • Kávička na účet Tchibo – v kamenných predajniach Tchibo si každú 11. šálku kávy vychutnáte bez platenia.
  • Päťnásobne výhodnejšie kávovary – ak si kúpite kávovar Tchibo Esperto, získate až 5-násobný počet Vernostných zrniek.
  • Neprehliadnuteľné akcie – dostávate aktuálne informácie o promo aktivitách.
  • Výhodnejšie nákupy cez e-shop – doprava a dobierka sú s TchiboCard zadarmo.

Tisíc Zrniek ako darček

A keďže Tchibo miluje darčeky dávať a my dostávať, pri príležitosti desiateho výročia TchiboCard nám pripravilo špeciálne akcie na e-shope tchibo.sk, v kamenných obchodoch a tiež v Tchibo kútikoch COOP Jednota a COOP Tempo, CBA, FRESH a SAMA. Tu všade nám pripíšu Vernostné zrnká na našu TchiboCard a keď počas septembranakúpime dokopy za 32 eur (nákupy sa spočítavajú, takže netreba nakupovať jednorazovo), na TchiboCard nám naskočí 1 000 Vernostných zrniek v hodnote 10 eur ako darček od Tchibo. Už viete, na čo ich miniete? Inšpirujte sa na www.tchibo.sk/10rokov!

Foto: Tchibo