Nové odtiene na krajšie líčenie

Aby váš mejkap vyzeral vždy presne tak, ako potrebujete, pridali sme do nášho portfólia nové odtiene ceruziek na pery a aj na oči.

Všetky ceruzky na oči a pery od Annabelle Minerals sú vyrobené na báze rastlinných olejov, prírodných minerálnych pigmentov a vitamínu E. A tak okrem toho, že vykúzlia na tvári dokonalé líčenie, sú zároveň aj prospešné pre pleť. Navyše sa môžete spoľahnúť na to, že ceruzky sú vegánske a súčasne ekologické.

Jumbo ceruzka na pery

Hladká ceruzka na pery sa ľahko a presne nanáša. Vďaka jej krémovej konzistencii ju možno použiť rovnako dobre ako kontúru, aj ako rúž. Aby došlo k dokonalému vykresleniu pier, je možné jednotlivé odtiene medzi sebou veľmi efektívne kombinovať. Okrem pôvodných polomatných odtieňov CRANBERRY (sýto ružová), CLOVER (jasne ružová) a MARIGOLD (marhuľová), je Jumbo ceruzka na pery od Annabelle Minerals novo k dostaniu aj vo farbách DAHLIA (červená) a MAROON (vínová). 

Jumbo ceruzka na pery Annabelle Minerals: 9,90 €.

Ceruzka na oči

Mäkká ceruzka na oči pomôže namaľovať linku ľubovoľnej hrúbky, ktorá podčiarkne tvar vašich očí a dodá vášmu mejkapu dokonalý finiš. Ceruzka má zamatovo krémovú textúru, vďaka ktorej hladko kĺže po pokožke, a umožní tak ľahko vytvoriť vytúženú linku na hornom i spodnom viečku.

Okrem pôvodných odtieňov DARK WOOD (vinylovo čierna), FOREST SKY (grafitovo šedá) a PINE (tmavo hnedá)  je ceruzka na oči od Annabelle Minerals novo k dostaniu aj vo farbe CHERRY (vínová s nádychom fialovej).

Ceruzka na oči Annabelle Minerals: 8,90 €.