Očné tiene od Annabelle Minerals

Líčenie očí je korunou každého mejkapu. Dokáže totiž bežný vzhľad pozdvihnúť na dramatický, sexy alebo napríklad romantický look. Či už chcete vyzerať prirodzene alebo túžite vzbudzovať záujem, správne zvolené očné tiene sú presne tým prostriedkom, ktorý vám v tom pomôže.

Vďaka očným tieňom s prírodným zložením od Annabelle Minerals môže byť vaše líčenie naozaj jednoduché, dlhotrvajúce a navyše nezaťaží jemnú pokožku očného okolia.

Minerálne očné tiene Annabelle Minerals Mint

Jemne namleté ​​sypké očné tiene majú hladkú konzistenciu a vďaka svojmu minerálnemu zloženiu sa starajú o tenkú pokožku okolo očí. Ich saténový povrch navyše prirodzene rozjasňuje pohľad a dodáva mu sviežosť. Tiene sa nedrobia a počas dňa nestrácajú na intenzite.MINT sú očné tiene v šťavnatej zelenej farbe, ktorá svojou intenzitou pripomína čerstvé listy mäty. Tieto minerálne tiene sa výborne hodia najmä na zvýraznenie tmavých, orieškových a tiež zelenohnedých očí.

Ako používať minerálne očné tiene?

Minerálne očné tiene možno používať nielen za sucha, ale aj za mokra (pre intenzívnejší odtieň). Sú perfektné pre denný aj večerný mejkap a najlepšie sa nanášajú štetcom. Pred líčením je vhodné na očné viečka aplikovať tenkú vrstvu podkladovej bázy, aby mejkap vydržal ešte dlhšie. Tiene nanášajte od vonkajšieho kútika oka. Pokiaľ je získaný efekt príliš jemný, je možné celý proces opakovať.

Ílové očné tiene Annabelle Minerals Ice Tea

Ílové tiene sú ideálne pre veľmi citlivé oči a tiež pre všetkých, ktorí používajú kontaktné šošovky. Ich základ totiž tvoria zdravotne nezávadné kozmetické íly a len minimum ďalších prísad. Majú hladkú konzistenciu, vyhladzujú viečka a dodávajú im elegantne matný look.

ICE TEA je intenzívne oranžový odtieň, ktorý rozjasňuje pohľad a zároveň mu dodáva zmyselnú hĺbku. Tieto teplé broskyňové tóny sú ideálne na zvýraznenie krásy modrých a šedých očí.

Ako používať ílové tiene? Ílové očné tiene sú odolné voči potu, oderu, a na oku teda vydržia mnoho hodín, a to aj na tzv. „mastnom viečku.“ Pri aplikácii sa nerozmazávajú ani nedrobia. Pred líčením naneste na očné viečka trochu minerálneho mejkapu alebo ílovej bázy. Vďaka tomuto triku vydržia tiene ešte dlhšie. Výnimočná textúra ílových očných tieňov umožňuje ich ľahké miešanie. Všetko, čo na ich aplikáciu potrebujete, je vhodný štetec na tieňovanie, aby ste získali efekt prelínania farieb.

Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek vzhľad, líčenie očí je vždy dokonalým spôsobom, ako podčiarknuť svoju krásu. Bavte sa experimentovaním a zistite, čo vám pristane.