Nosíte v lete bielu? Ak nie tento článok vás možno presvedčí!

Biela letu pristane, a preto sa nebojte upútať v monochromatickom bielom outfite. Pohrajte si s výberom rôznych materiálov a vytvorte tak zaujímavé neopozerané kombinácie, ktoré navyše krásne vyniknú na opálenej pokožke. Ak váhate nad tým ako bielu zaradiť do vášho letného šatníka, ponúkame vám zopár tipov z aktuálnych módnych kolekcií.

Čisto biely outfit

Biela letu pristane, a preto sa nebojte upútať v monochromatickom bielom outfite. Pohrajte si s výberom rôznych materiálov a vytvorte tak zaujímavé neopozerané kombinácie. Top letným kúskom, ktorý fičí už niekoľko sezón, sú biele šaty. Do parných letných dní vyberajte modely z prírodných materiálov, ako je bavlna, ľan či hodváb. V móde sú elegantné, ale aj bohémske šaty a tiež madeirové kúsky v rôznych štýloch. Žensky vyzerá aj spojenie romantickej bielej blúzky so sukňou alebo so šortkami s módnym vysokým pásom.

Biela na každý deň

Preferujete skôr ležérny štýl obliekania? Stavte na pohodlné biele kúsky v podobe voľnejších tuník, topov či košieľ, ktoré skombinujete s ľahkými vzdušnými nohavicami či šortkami. Na chladnejšie letné večery stačí cez ramená prehodiť bielu džínsovú bundičku, obuť biele šľapky či sandále a štýlový svetlý outfit je na svete. Biela je v lete ideálnou voľbou na bežný deň preto ak milujete jednoduchosť, ale zároveň čistú eleganciu, biela by mala byť jednoznačne vašou prvou voľbou.

Bielej sa určite netreba báť

Že si na celobiele outfity akosi netrúfate? Alebo vám prídu proste len nepraktické? Dajte bielej šancu a noste ju s kúskami vo výrazných sýtych alebo pastelových farbách. Pekne vyzerá aj spojenie bielej s denimom či prírodnými zemitými tónmi.

Alebo sa v bielej iba necítite dobre? Možno ste doposiaľ neobjavili ten správny odtieň. Z aktuálnych letných kolekcií, ktoré hrajú najrôznejšími odtieňmi bielej, si určite vyberiete.

Pri nákupe však majte na pamäti, že biela na rozdiel od čiernej, opticky rozširuje. Preto ju neobliekajte na problematické partie, ak na ne netúžite upozorňovať. Naopak ak hľadáte farbu, ktorá bude dokonale hrať s vašim letným opálením je to práve biela v akejkoľvek podobe.

 

 

Galéria: cellbes.sk
Ilustračná fotografia: pinterest.com