Román nielen o odvrátenej strane slávy – Predstava o tebe

Vzrušujúci, šťavnatý milostný príbeh zachytáva, ako vyzerá sláva a ako ovplyvňuje životy ľudí. Ako sláva vytvára napätie medzi profesionálnym životom celebrít a ich súkromím. Predstava o tebe je úprimná kniha o modernej láske v dobe uctievania celebrít.

Ona je krásna, sexy a čoskoro bude mať štyridsať. On je krásny, sexy, má dvadsať a zástupy obdivovateliek. Nik nečaká, že sa z nich stane pár, a už vôbec nie oni dvaja…  Solène Marchandová, tridsaťdeväťročná majiteľka umeleckej galérie v Los Angeles, nie je veľmi nadšená, keď má sprevádzať dospievajúcu dcéru Isabelle na koncert jej obľúbených August Moon. Ani vo sne by jej nenapadlo, že práve ona tam nadviaže vzťah so spevákom tejto svetoznámej chlapčenskej skupiny. Hayes Campbell je inteligentný, očarujúci, sebavedomý, má však iba dvadsať rokov. Napriek tomu medzi nimi okamžite preskočí iskra a ich vzájomná fyzická príťažlivosť rýchlo prerastie v úprimný, hlboký cit. Solène si vďaka Hayesovi uvedomuje vlastnú hodnotu, opäť objavuje šťastie a lásku. Problém nastane, keď ich vzťah prenikne na verejnosť a zmocní sa ho bulvár. Spolu s Isabelle sa dvojica stane terčom fanatických fanúšičiek kapely a nenásytných masmédií. A tak sa Solène musí rozhodnúť, čo je pre ňu dôležitejšie: romantická láska – alebo šťastie, či dokonca život najdrahšej bytosti…

Robinne Lee americká je herečka, spisovateľka a producentka. Predstava o tebe je jej prvý román.

Z anglického originálu Robinne Lee: The Idea of You, ktorý vyšiel vo vydavateľstve St. Martin’s Griffin, New York 2017, preložila Nina Mikušová.

 

Román  PREDSTAVA O TEBE vychádza na 440  stranách, odporúčaná maloobchodná cena 16,90 €.