SodaStream bude k zákazníkom ešte bližšie. Spustil vlastný e-shop

Najväčší a najznámejší výrobca domácej perlivej vody SodaStream otvára svoj ďalší odbytový kanál a svoj web sodastream.sk mení na e-shop. Spolu s vyše sedemsto autorizovanými predajcami tak budú výrobky SodaStream pre spotrebiteľov ešte dostupnejšie. Ako hovorí produktový manažér značky Attila Forgon: „Dostupnosť produktu je alfou a omegou každého predajcu.“

Líder v oblasti domácej perlivej vody SodaStream je na slovenskom trhu takmer trinásť rokov a za ten čas vybodoval rozsiahlu sieť svojich predajných kanálov. Medzi vyše 700 autorizovaných predajcov patria exponované hyper- a supermarkety, sieť regionálnych potravín FRESH, siete elektropredajní ako napr. PLANEO alebo NAY, zakúpiť si doplnkový tovar a vymeniť bombičku je možné aj v prevádzkach Fax & Copy a v sieti bratislavských papiernictiev ŠEVT. Predajcom a zároveň distribútorom prístrojov a bombičiek SodaStream je aj distribútor potravín LUNYS.

Neustále hľadáme ďalšie možnosti, ako vyjsť našim zákazníkom v ústrety, pretože jednoduchá dostupnosť produktu je dobe alfou a omegou každého predajcu. Máme viac než sedemsto autorizovaných predajcov, ktorí nám túto dostupnosť po celej republike slušne zabezpečujú. SodaStream je možné zakúpiť si online cez e-shopy našich partnerov, no rozhodli sme sa aj pre vlastný e-shop, ktorým reagujeme na požiadavky moderného sveta,“ hovorí produktový manažér SodaStream na Slovensku Attila Forgon.

Attila Forgon: SodaStream je novým e-shopom zas o čosi bližšie k zákazníkom. Foto: archív A.F.

Podľa jeho slov sa napriek globálnemu trendu nebude jednať o nosný odbytový kanál. „Zo skúseností z našich zahraničných trhov vyplýva, že pre SodaStream sú kľúčové iné obchodné cesty. Business model SodaStreamu nie je zameraný na online, e-shop je teda pre nás doplnkovou a nie primárnou možnosťou a to je aj dôvod, prečo ho spúšťame až po trinástich rokoch nášho pôsobenia na Slovensku,“ vysvetľuje Attila Forgon.

Limitované edície a špeciálne akcie

Na e-shope sodastream.sk budú dostupné okrem všetkých základných modelov prístrojov aj špeciálne limitované edície a akčné ponuky, fľaše, rezervné bombičky do zálohy pre každý prípad a ďalší doplnkový tovar, sirupy a príchute. Pri objednávke nad 39 eur je doprava pre zákazníka zadarmo, rovnako bez poplatku je aj platba kartou. Možný je aj nákup na dobierku s poplatkom 1,50 eur. E-shop SodaStream nájdete na www.sodastream.sk.