Rozmarné leto v podaní Paul Mitchel

Konečne je tu rozmarné leto plné slnečných lúčov a spolu s ním prichádza aj limitovaná edícia SUN od Paul Mitchell! A pretože UV žiarenie a morská voda dokážu vlasy poriadne vysušiť, je potrebné sa o ne starať s ešte väčšou usilovnosťou ako obvykle.

Táto trojica produktov je perfektná na ochranu vlasov pred slnečným žiarením počas letných mesiacov, vďaka čomu sa stane vašim najlepším priateľom nielen na cestách. Okrem vysoko výkonnej receptúry sa môže celý rad pýšiť ľahkou vôňou, ktorá vo vás vyvolá spomienky na letné dobrodružstvá, špliechajúce vlny a horúce večery s priateľmi. Pustite starosti o svoje vlasy z hlavy s tými správnymi produktmi.

SUN REVITALIZING SHAMPOO

Revitalizačný šampón s UV filtrom Uvinul® Easy. Receptúra ​​obohatená o keravis a kokosový olej jemne čistí a dodáva vlasom vláčnosť a lesk. Bonus: UV filter Uvinul® Easy pomáha chrániť vlasy pred škodlivými slnečnými lúčmi a zabraňuje vyblednutiu farby.

300 ml 22,87 €

AFTER SUN NOURISHING MASQUE

Intenzívna starostlivosť s UV filtrom Uvinul® Easy. Hydratačné, vyživujúce ošetrenie suchých, krehkých vlasov vystavených slnku, vetru, soli a chlóru.Maska obohatená o keravis, panthenol, slnečnicový olej a pšeničné zložky pomáha obnoviť vlhkosť vlasov, posilniť ich a nádherne vyhladiť. Bonus: UV filter Uvinul® Easy pomáha chrániť vlasy pred škodlivými slnečnými lúčmi a zabraňuje vyblednutiu farby.

250 ml 25,42 €

SUN PROTECTIVE DRY OIL

Ochranný a vyživujúci suchý olej s UV filtrom Uvinul® Easy. UV filter pomáha chrániť vlasy pred škodlivými slnečnými lúčmi a zabraňuje vyblednutiu farby. Receptúra ​​obohatená o keravis, vitamín E, jojobový a slnečnicový olej a pšeničné zložky svojim posilňujúcim a antioxidačným účinkom zaisťuje hebkosť, lesk a pružnosť vlasov. Bonus: Na dosiahnutie anti-frizz efektu môže byť aplikovaný aj na vlhké vlasy pred fúkanou.

150 ml 30,87 €

 

V predaji v kaderníckych salónoch
www.paulmitchell.cz/salony
alebo na oficiálnom eshope Paul Mitchell
eshop.paulmitchell.cz