POROZPRÁVAM TI príbehy, ktoré ma naučili žiť

Autor knihy, Argentínčan Jorge Bucay,  je vo svojej rodnej krajine považovaný za jedného z najlepších psychoterapeutov súčasnosti.  Je známy tým, že ako lekár – psychiater – pomáha ľuďom riešiť ich trápenia aj metódou rozprávania rôznych príbehov.  Jorge je tiež uznávaný spisovateľ.

Z jeho kníh sa po celom svete predali viac ako dva milióny výtlačkov a boli preložené do viac než sedemnástich jazykov. K jeho veľmi úspešným titulom patrí aj kniha Porozprávam ti. Príbehy, ktoré ma naučili žiť, ktorá práve vychádza vo vydavateľstve Noxi.

Ak vo svojom uponáhľanom živote hľadáte šťastie a porozumenie, možno si len stačí vypočuť, teda prečítať niekoľko príbehov a vnútorne ich precítiť. Tak ako Demián, ktorý má problémy čeliť svojmu každodennému životu, osobnému i pracovnému. Vyhľadá psychoanalytika Jorgeho, ktorý je vo svojej praxi trošku nekonvenčný a rozhodne sa svojmu pacientovi pomôcť rozprávaním príbehov. Niekedy sú to bájky, inokedy  ľudové rozprávky alebo rozprávanie zo súčasnosti, no jedno majú všetky spoločné, majú pomôcť zmätenému Demiánovi nájsť šťastie a prekonať pochybnosti. Ponorte sa do krátkych príbehov, ktoré vám pomôžu lepšie porozumieť sebe, svojim vzťahom a svojim obavám.

Slovenský preklad Bronislava Duhanová.

Titul POROZPRÁVAM TI  vychádza na 272 stranách. Odporúčaná maloobchodná cena 16,90 €