Chystáte sa do prírody? Tieto vychytávky spravia váš výlet ešte príjemnejším!

Kedy ste boli naposledy kempovať? A boli ste vôbec niekedy? Počasie už výletom do prírody praje, s dobrou výbavou a pohodlným outdoorovým oblečením v nej môžete príjemne stráviť celý deň či víkend. Vymeňte hotel za stan a zažijete dobrodružstvo, na ktoré sa nezabúda!

Doma sme sedeli už dosť, je čas na poriadne outdoorové zážitky! Zbaľte vak, spacák, stan, potraviny a vyrazte do lesa zažiť skutočné dobrodružstvo. Že doma nemáte nič potrebné na kempovanie? V Tchibo dostanete všetko od spacákov, kempingového náradia až po hry pre decká na dlhé cesty. Našli sme pre vás drobnosti, s ktorými bude váš výlet oveľa príjemnejší.

Sedem pomocníkov v jednom

V lese by ste so sebou mali mať píšťalku, baterku a zíde sa aj kompas. V tomto kompaktnom outdoorovom nástroji je ešte okrem toho aj teplomer, lupa, zrkadlo a malá priehradka. To všetko vo vreckovom rozmere 10 cm.

Mobil nabije slniečko

Nabíjanie mobilu v prírodných podmienkach je dosť veľký problém, vlastne, povedzme si na rovinu – je to nemožné. So solárnou nabíjačkou sa však vybitého mobilu obávať nemusíte. Táto z Tchibo s 2 konektormi USB je odolná voči poveternostným podmienkam a pri priamom slnečnom žiarení má výkon až 2 A.

Spojenie aj medzi stromami

Najväčší strach všetkých rodičov v prírode je, že sa ich dieťa stratí. Neriskujte takýto traumatický zážitok! Dobrú službu spraví aj píšťalka, ešte lepšiu malé vysielačky. Cez vysielačku dieťa upokojíte a môžete s ním komunikovať, až kým sa v lese nenájdete. V závislosti od okolitej krajiny majú vysielačky z Tchibo dosah až 3 km.

Pre veľké poklady malých dobrodruhov

Malí dobrodruhovia určite privítajú frajerský opasok s karabínkami na zavesenie dôležitých vecí a s taštičkou na všetky poklady, ktoré cestou nájdu.

Lekárnička je nutnosť

Lekárnička by mala byť nevyhnutnou súčasťou každého výletu, aj keď idete iba za mesto. Táto vám v batohu veľa miesta nezaberie a vybavená je všetkým potrebným: náplasťami a to aj kompresnými a svorkovacími, rýchloobväzmi, nožničkami, pinzetou na kliešte, jednorazovými rukavicami a trojrohou šatkou.

Na pitný režim aj na varenie

Na viacdňových výletoch je potrebné zabezpečiť dostatok vody. Aby ste nemuseli vláčiť plné a prázdne fľaše, ľahký a stabilný skladací kanister aj s praktickým kohútikom vám zabezpečí až 10 litrov vody. A keď ju miniete, kanister jednoducho poskladáte.

Radšej umyť, než vyhodiť

Čo s odpadkami a špinavým riadom? Jednorazový riad  je tiež riešenie, no ide to aj ekologicky zodpovednejšie. Skladacia misa vám môže poslúžiť ako košík a zároveň aj ako umývadlo. Keď ju nepotrebujete, nezavadzia, veď je poskladaná. So smetím si zas poradí umývateľný odpadkový kôš s pogumovaným otvorom, brániacim nechcenému vysypaniu obsahu.

Na prezliekanie k vode

S podložkou na prezliekanie, ktorá sa po prezlečení zmení na vrecko na mokré veci, nebudete mať topánky plné piesku a mokré veci budú pekne spolu na jednom mieste. Pre hanblivcov má Tchibo aj praktický župan na prezliekanie, takže už žiadne trápne zážitky so spadnutým uterákom nehrozia!

Keď sa zotmie, zasvieti svetlo

Keď sa zotmie, ešte netreba ísť spať! Deň v prírode si predĺžite multifunkčným kempingovým svietidlom, ktoré vám poslúži či už ako svietiaca stolná lampa, kempingové svetlo, príručná baterka alebo powerbanka. Túto šikovnú lampu s dvoma stupňami jasu nabijete cez USB.

Pozrite si v predajniach a na stránke tchibo.sk ďalšie vybavenie do prírody a tiež oblečenie z biobavlny a recyklovaných materiálov, v ktorom sa na výletoch budete cítiť skutočne pohodlne.