Kvalitná & udržateľná starostlivosť o vlasy Neuma

Rad reNeu je určený pre všetky typy vlasov, ktoré potrebujú nový štart. Produkty totiž nielen zlepšujú  stav a štruktúru každého vlasu, ale aj sa starajú o pokožku hlavy. V neposlednom rade potom chránia farbu, zanechávajú vlasy hladké, hebké, prirodzene lesklé a navyše obsahujú prírodné esenciálne oleje z vanilky a mäty piepornej, ktoré vlasom prepožičajú nádhernú vôňu. Šampón reNeu shampoo® má bezsulfátovú receptúru s UV ochranou. Postará sa o šetrné zmytie všetkých nečistôt, minerálov i znečistenia spôsobeného mestským prostredím, vďaka čomu potom vlasy zostanú svieže, hladké a ľahko sa upravujú.

neuVolume

Rad neuVolume je určený pre všetky typy vlasov, ktoré potrebujú dodať objem. Každý z produktov obsahuje jedinečné prírodné ingrediencie, ktoré zaistia dlhotrvajúcu plnosť a hustotu účesu bez toho, aby boli zaťažené jednotlivé vlasy. Okrem toho sú v produktoch aj esenciálne oleje z vanilky, bieleho feniklu a pačuli, ktoré účesu prepožičajú zmyselnú vôňu. Kondicionér neuVolume condition® vďaka svojmu ľahkému zloženiu vlasy nezaťaží, zároveň uľahčí rozčesávanie a podporí ich objem. Výsledkom použitia je prirodzene lesklý, hebký a plný účes.

neuMoisture

Rad neuMoisture je vhodný pre suché a chemicky poškodené vlasy. Každý z produktov dodá vlasom stratenú vlhkosť a súčasne ochráni ich farbu. Hydratované vlasy sú potom na prvý pohľad zdravé, prirodzene lesklé, odolné a lepšie sa upravujú. Produkty navyše obsahujú prírodné esenciálne oleje z levandule, mandarínky a vanilky, ktoré vlasom dodajú jedinečnú vôňu. Ochranný sprej neuMoisture instant fix® je doslova nabitý proteínmi, vitamínmi a zvláčňujúcimi látkami. Preto sa postará o intenzívnu a hĺbkovú hydratáciu každého vlasu. Rozpletá, krotí, opravuje, chráni a tiež vlasom dodáva neuveriteľnú hebkosť, vôňu a prirodzený lesk.