Jemné krémové ceruzky na oči a pery od Annabelle Minerals

Určite budete súhlasiť s tým, že oči a pery sú pri líčení hlavnými miestami našej tváre, bez ktorých by nemohol vzniknúť dokonalý výsledok. A práve preto, aby váš mejkap vždy vyzeral bezchybne, sme v Annabelle Minerals vyvinuli úplne nové ceruzky na oči a pery, ktoré nielen vytvoria očarujúce líčenie, ale zároveň prospievajú pleti a v neposlednom rade sú aj ekologické.

Prečo dôverovať ceruzkám od Annabelle Minerals

Všetky ceruzky na oči a pery od Annabelle Minerals sú vyrobené na báze rastlinných olejov, prírodných minerálnych pigmentov a vitamínu E. Okrem toho sú vegánske a balené úplne v súlade s konceptom less waste, teda v prírodných materiáloch, ako je drevo s kovovým uzáverom vo vzhľade ružového zlata.

Ceruzka na oči

Mäkká ceruzka na oči pomôže namaľovať linku ľubovoľnej hrúbky, ktorá podčiarkne tvar vašich očí a dodá vášmu mejkapu dokonalý finiš.Ceruzka má zamatovo krémovú textúru, vďaka ktorej hladko kĺže po pokožke, a umožní tak ľahko vytvoriť vytúženú linku na hornom aj spodnom viečku aj menej zručným užívateľom.

Okrem toho má táto ceruzka na oči šetrné zloženie na báze prírodných olejov a minerálnych pigmentov, vďaka ktorému pôsobí blahodarne na pleť citlivých očných viečok.

Ceruzku dostanete v troch univerzálnych odtieňoch:

●      DARK WOOD je ceruzka v temnej vinylovej čiernej farbe. Skrátka klasika, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kozmetickej výbave, pretože je perfektná na zvýraznenie línie rias a tiež ako podklad pod očné tiene.

●      FOREST SKY je ceruzka v grafitovo šedom odtieni s lesklými čiastočkami, ktorá sa výborne hodí k modrým a zeleným očiam, ktorým dodá jemný dymový efekt.

●      PINE je ceruzka v neutrálnej tmavo hnedej farbe v matnom prevedení, ktorá výborne funguje samostatne, ale aj ako doplnok pre dymové oči a tiež na zvýraznenie obočia.

Ceruzka na oči Annabelle Minerals: 8,90 €.

Jumbo ceruzka na oči

Viacúčelová ceruzka na oči, ktorú je možné použiť ako linku, ale aj ako očné tiene alebo ako bázu pod ne.Ceruzka má jemnú krémovú konzistenciu, vďaka ktorej ľahko a jemne kĺže po pokožke a teda je ju možné veľmi presne naniesť.Zároveň má ceruzka úplne šetrné zloženie, vďaka ktorému nielen že nezaťažuje pleť, ale naopak jej prospieva. Ceruzku dostanete v troch výnimočných odtieňoch:

●      FERN má podmanivú fľaškovo zelenú farbu s metalickými čiastočkami, ktoré dokážu zaujímavo meniť odtieň v závislosti od uhla svetla.

●      MAPLE má tmavo hnedú farbu s medenými odleskami, preto je veľmi univerzálnym pomocníkom pre každodenné líčenie očí.

●      MIST je základná matne béžová farba, ktorá dokáže dokonale rozjasniť každý pohľad. Ceruzka MIST je tiež vhodná na optické zväčšenie očného oblúka. 

Jumbo tužka na oči Annabelle Minerals: 9,90 €.

Jumbo ceruzka na pery Krémová ceruzka na pery sa nielen veľmi ľahko a presne nanáša, ale taktiež má zloženie, ktoré je blahodarné pre jemnú pokožku pier.Ceruzku na pery je možné vďaka jej krémovej konzistencii použiť rovnako dobre ako kontúru, aj ako rúž. Aby došlo k dokonalému vykresleniu pier, je možné jednotlivé odtiene navyše medzi sebou veľmi efektívne kombinovať.

Ceruzku dostanete v troch polomatných odtieňoch:

●      CRANBERRY je stredne studený sýto ružový odtieň. Dodáva perám prirodzený vzhľad a zanecháva ich na prvý pohľad zdravé a šťavnaté. Ceruzka dokáže dodať iskru bežnému dennému líčeniu, ale aj výnimočnému večernému mejkapu.

●      CLOVER je tak dokonale ružová, ako by práve v miestnosti vybuchla cukrová vata. Ide o veľmi hravý mladistvý odtieň, ktorý dokáže zvýrazniť každé pery nenúteným spôsobom. Je to skrátka prostriedok, ktorý vie veľmi jednoducho oživiť každý look.

●      MARIGOLD je béžová farba s jemnými marhuľovými podtónmi. Ide o teplý odtieň, ktorý je ideálny na denné líčenie, ale v kombinácii s dymovými očami dokáže urobiť dojem aj pri slávnostných príležitostiach.

Jumbo ceruzka na pery Annabelle Minerals: 9,90 €.