ŽIARIVÉ NECHTY S NEPREKONATEĽNOU VÝDRŽOU

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Počuli ste o tom, že výrobky z dielne spoločnosti Avon získali za posledné 3 roky viac než 300 ocenení? Svedčí o tom aj bohaté portfólio, ktoré sa pravidelne rozširuje o novinky, vrátane starostlivosti o nechty. Manikúra je pre mnohé ženy neoddeliteľnou súčasťou.

Či už ide o trblietavé, lesklé, matné nechty, či francúzsku manikúru, v portfóliu Avon objaví naozaj každá svojho favorita. Nechajte sa inšpirovať a siahnite napríklad po laku na nechty Crushed Crystals, ktorý na nechtoch naozaj pôsobí ako rozbité čiastočky kryštálikov, alebo si doprajte nestarnúcu klasiku v podobe lakov na nechty s gélovým efektom vo všetkých odtieňoch.

Odlíšte sa od ostatných trendy lakom na nechty, ktorý sa hodí na každú príležitosť. V skutočne širokej ponuke Avonu nájdete najrôznejšie farby a finiše presne podľa vašich predstáv.

mark. Lak na nechty Crushed Crystals

Objem: 10 ml

Bežná cena: 6,50 €

Trblietky, trblietky, ah tie trblietky. Mesiace, kedy každá z náš chce zažiariť, sa pomaly ale isto blížia. A ako krajšie doplniť svoj look, než dokonalou manikúrou? Doprajte svojim rukám jedinečný šmrnc s kryštalickými trblietavými lakmi na nechty s 3D pieskovým efektom v dvoch nových odtieňoch.

mark. Lak na nechty s lesklým gélovým efektom

Objem: 10 ml

Bežná cena: 6,50 €

Spestrite si sychravé mesiace trendy lakom v odtieňoch ružového zlata. Lak na nechty s lesklým gélovým efektom je zárukou až 7-dňového hybridného efektu. Neviete si vybrať? Nevadí! Vyskúšajte všetkých 5 odtieňov. A dokonalá manikúra v pohodlí domova za pár minút je hotová!

mark. Lak na nechty s lesklým gélovým efektom

Objem: 10 ml

Bežná cena: 6,50 €

Túžite po manikúre ako od profesionála, no nechcete si poškodiť svoje nechty UV lampou? Lak na nechty s lesklým gélovým efektom má spevňujúce účinky a zaisťuje dlhodobú kvalitu nechtov bez vedľajších účinkov a použitia škodlivých UV lámp. Výsledkom je výdrž po dobu až siedmych dní a vybrať si môžete hneď z 27 odtieňov. Široký štetček navyše uľahčuje aplikáciu a lak sa dá jednoducho odstrániť pomocou odlakovača.