Zbavte svoje telo jedovatých látok. Je čas na jesenný detox

Nedarí sa vám schudnúť? Máte zlú pleť a vlasy? Lámu sa vám nechty? Cítite sa bez energie a chuti do života? Ste nervózni alebo vás stále niečo pobolieva? Premýšľate, čím to asi tak môže byť? Dávate to za vinu jarnej únave? Lenže za tým všetkým môžu byť práve jedovaté toxíny, ktoré máte uložené vo vašom tele.

Úľava preťaženému organizmu. To je hlavný dôvod, prečo by ste sa mali do detoxikácie pustiť. Detoxikácia súvisí predovšetkým so zmenou životosprávy – hlavne so zmenou stravy. Neznamená to však hladovanie. Každý človek je individuálny a každému vyhovuje niečo iné. Na druhú stranu, správna detoxikácia má rovnaké pravidlá pre každého. Ak neviete, ako s detoxom začať, zabezpečte si mesačnú bylinnú kúru KetoMix. Počas jedného mesiaca prečistíte svoje telo i ducha. Naštartujete vašu energiu, zbavíte sa jedovatých látok. V kombinácii s KetoMix diétnym plánom podporíte bylinnými čajmi aj samotný proces chudnutia. Bez hladovania a námahy. Mesačná kúra na podporu chudnutia obsahuje zmes na 4 týždne. Každý týždeň budete piť iný čaj. Do detoxu môžete zaradiť aj tabletky KetoMix Detox – čisto prírodný prípravok, ktorý obsahuje výťažky z rastlinky s názvom Pestrec mariánsky. Pravidelná konzumácia kapsúl prispieva k udržaniu normálnej zdravej činnosti pečene a metabolizmu tukov. Pečeň je veľmi často prezývaná ako „čistička“ alebo „elektráreň organizmu“. Je to práve ona, kto sa stará o správny chod metabolizmu, čistí organizmus od toxínov, kontroluje strávenú potravu, premieňa živiny na energiu a počas ketózy premieňa tuk na ketónové látky. KetoMix Detox vďaka obsahu silymarínu a cholínu pomáha orgánom v ich správnom fungovaní. Telo čistí a upokojuje. Pitný režim umožňuje obličkám zbavovať sa škodlivých látok a dostatočný príjem vlákniny zo zeleniny a KetoMix jedál pomáha čistiť črevá a podporovať rast prospešných črevných baktérií, ktoré sa postarajú o vylučovanie škodlivých látok.

Dostatok tekutín zabezpečuje dobrú funkciu obličiek, látkovú výmenu a vylučovanie škodlivých látok, ktoré v tele vznikajú. Zabezpečuje výkonnosť organizmu aj mentálnu sviežosť. V neposlednom rade stojí aj podpora správneho vzhľadu pokožky. Spestriť si pitný režim je možné nesladenými čajmi alebo práve bylinnými kúrami, ktoré sú zároveň vhodné aj ako podpora pri redukcii váhy. Mesačná bylinná kúra na podporu chudnutia obsahuje čisto prírodné zložky najvyššej kvality. Kúra je rozdelená do štyroch týždenných cyklov. Prvý týždeň sa zameriava na podporu trávenia, druhý na prečistenie organizmu, v treťom týždni na pitím tejto kúry podporíte lymfatický systém a v poslednou zmesou podporíte správnu funkciu pečene a žlčníka. Zmes obsahuje byliny ako Moringa olejodárna, Angelika lekárska, Repík lekársky, Pŕhľava dvojdomá, Baza čierna, Lipkavec obyčajný, Vres obyčajný, Pestrec mariánsky, Púpava lekárska. Táto štvorfázová kúra je výnimočná svojou komplexnosťou a celostným riešením starostlivosti. Bylinná zmes v kombinácii s KetoMix diétou efektívne podporí aj proces chudnutia.

Bylinná zmes s moringou na podporu trávenia s chudnutia je opäť čisto prírodným produktom s blahodarnými účinkami. Moringa, ktorú v Bylinnej zmesi nájdete, obsahuje vysoké množstvo antioxidantov, a preto je vhodným doplnkom k zdravému jedálničku. Fenikel obyčajný podporuje normálny priebeh trávenia a navodzuje detoxikáciu. Mäta pieporná prirodzene navodí normálnu činnosť tráviacej sústavy a čriev. Posilní obranyschopnosť a zabezpečí pokojný a regeneračný spánok, ktorý je počas procesu chudnutia nevyhnutný. Vďaka nálevovým vreckám je čaj jednoducho a rýchlo pripravený.

Chcete si zasúťažiť o výrobky značky KetoMix, ktorá vám pomôže pri úprave vašej postavy a naučí vás, ako na zdravý jedálniček? Odpovedzte správne na súťažnú otázku a vyhrajte produkty, po ktorých schudnete bez hladovania, a zároveň svoje telo prečistíte a pripravíte na zimu.  

www.ketomix.sk

Súťažná otázka:

Aké dve účinné látky obsahuje detoxikačná kúra KetoMix Detox?

    1. sacharidy a tuky
    2. silymarín a cholín 
    3. nukleové kyseliny a bielkoviny

Svoje odpovede posielajte mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 1.11. 2021. Ako predmet správy použite “Ketomix

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.