Hráči Rocket League a WOT pozor! Štartuje Kingston Fury Grunex Masters

Nová sezóna, nové výzvy! Kingston Fury Grunex Masters nadviaže na úspešnú prvú sezónu Grunex Masters v hrách Rocket League a World of Tanks. Hráči Rocket League sa môžu opäť tešiť na najväčšiu ligu na Slovensku a v Českej republike. Milovníci plechových monštier iste ocenia nadupanú turnajovú sériu s Martym o prize money a výkonné pamäte  Kingston Fury.

Marty, Cuky a mnoho ďalších

Napínavú esportovú akciu ti sprostredkujú dobre známi streameri a odborníci na jednotlivé hry. Bojovým poľom vo World of Tanks ťa prevedie Martin „Marty“ Vašina. Skvelú leteckú šou v podaní raketových autíčok okomentuje a odvysiela Cuky spoločne so Stormom a Neonstarom.

Turnaje môže hrať úplne každý!

Liga v Rocket League a aj turnajová séria vo World of Tanks sú otvorené úplne pre všetkých hráčov. Prihlásiť sa teda môžeš aj ty!

Ako na to?

  1. Vyber si, či sa chceš zapojiť do otvorenej kvalifikácie v hre Rocket League alebo World of Tanks .
  2. Ak ešte nemáš, založ si svoj Grunex účet .
  3. Klikni na svoj profilový obrázok v pravom hornom rohu stránky a vyber možnosť „založiť tím“
  4. Pozvi do svojho tímu kamarátov (Rocket League sa hrá vo formáte 3v3 a World of Tanks 5v5).
  5. Vyber turnaje, ktorých sa chceš zúčastniť a prihlás svoj tím na karte turnaja.
  6. Nezabudni, že každý turnaj má stanovený tzv. „Check-in“, kedy musíš svoju účasť v turnaji ešte raz potvrdiť, aby sme vedeli, že si pripravený odohrať turnaj. Check-in sa spúšťa väčšinou pár hodín pred začiatkom turnaja.

 

Nech vyhrá ten najlepší!

Generálny partner: Kingston Fury

Kingston Fury je prestížna značka pre počítačových nadšencov a hráčov, ktorá predstavuje ucelený herná rad DRAM, flash pamätí a SSD diskov. Viac informácií o Kingston Fury nájdeš TU .