Hľadáte darček pre svoju partnerku? Vyberajte podľa jej záľub

Množstvo mužov si pri hľadaní darčeku pre svoju partnerku, či už na narodeniny, meniny, alebo inú príležitosť, láme hlavu. Voľba darčeka pritom nemusí byť vôbec zložitá. Stačí sa zamyslieť nad tým ako najradšej trávi vaša partnerka voľný čas.

Neustále si cibrí mozog? Pri puzzle budete mať dosť rozmýšľania aj zábavy

Ak si rada „namáha hlavu“ a venuje sa rôznym hlavolamom, skvelým darčekom, pri ktorom môžete dokonca tráviť spoločné chvíle, sú mnohými obľúbené puzzle. Samozrejme, nemyslíme žiadne detské. Tie by ste mali do minúty poskladané. Skôr sme mali na mysli zložitejšie puzzle, ktoré sa skladajú z niekoľko tisíc dielikov.

Ak sa k tomu pridá aj zložitý obrázok, môžete si byť istý, že ste našli darček, pri ktorom spolu s partnerkou strávite niekoľko dlhých zimných večerov. A keď sa vám ich podarí poskladať, môžete si ich dať zaskliť a zarámovať a získate tak krásny obraz, ktorý si budete môcť zavesiť do niektorej z vašich izieb.

Spoločenské udalosti sú to, kde sa cíti najlepšie? Obdarujte ju niečím, čo zvýrazní jej krásu

V prípade, že vaša partnerka doma „neobsedí“ ani chvíľu a rada sa baví v spoločnosti, určite ju poteší niečo, čo by mohla zaradiť do svojich spoločenských outfitov. V takomto prípade určite nespravíte krok vedľa ak darček pre ňu vyberiete medzi luxusnými šperkami. Je predsa žena, ktorú by nejaký krásny šperk nepotešil?

Že by ste nevedeli vhodný šperk vybrať? Priznávame, bude to ťažšie ako napríklad pri spomínaných puzzle, ale nie nemožné. V prvom rade sa musíte rozhodnúť pre typ šperku. Náušnice, náhrdelník alebo nejaký pekný prsteň?

S prsteňom to môže byť najzložitejšie ak neviete veľkosť. Ideálne ak si zoberiete niektorý z prsteňov, ktoré bežne nosí a vyberiete podľa neho. Na opačnom „póle“ sú náušnice, ktoré vybrať by mal byť najmenší problém. Len ak vaša partnerka zvyčajne nosí rozpustené vlasy, ktoré jej zakrývajú uši, možno bude zbytočné investovať do krásnych náušníc, keď ich aj tak nebude vidno.

A čo náhrdelníky? Tu veľmi záleží od toho, či vaša partnerka nosí outfity s výstrihom a aký majú tie výstrihy tvar. Náhrdelník by totižto mal kopírovať práve líniu a hĺbku výstrihu. Ak výstrihy nenosí, náhrdelník jej bude outfit skôr kaziť.

 

 

Zdroj obrázka:
Autor: Dean Drobot / Shutterstock.com