Aké hračky vybrať pre vašu dcérku?

Kúpa hračiek pre deti, hlavne pre tie trochu staršie, ktoré už potrebujú „sofistikovanejšie“ hračky a nielen hryzadlá, či hrkálky, môže byť hlavne pre oteckov vytúženým návratom do detstva. Ak však ide o hračky pre dcéru, pre nejedného otecka to môže byť ťažký oriešok.

Aj dievčatká sa chcú skrášľovať ako ich mamy 

Pri výbere vhodných hračiek pre dievčatá však môžete trafiť do čierneho ak sa budete riadiť tým, že dievčatká rady napodobňujú svoje mamy. To znamená, že sa poobzerajte po hračkách, s ktorými budú môcť imitovať činnosti, ktoré odpozorovali práve od mamy.

Ktoré hračky to teda sú? Napríklad detský toaletný stolík, s ktorým sa bude môcť vaša malá princezná skrášľovať rovnako ako to každé ráno robí jej mama. Samozrejme, všetko bude len akože. Ale to nebude brániť malej slečne, aby poctivo používala všetky hračkárske doplnky na úpravu zovňajšku.

So správnymi hračkami bude môcť vaša dcéra pomáhať v domácnosti. Aj keď len akože

Alebo sa vaša dcéra rada hrá na obchod? V tom prípade ju poteší detská pokladňa, či váha, s ktorou bude môcť napodobňovať „tety“ predavačky v obchodoch, ktoré vážia na presných ciachovaných váhach. Len rátajte s tým, že budete u nej musieť pravidelne nakupovať.

A ktorú činnosť rady napodobňujú dievčatká asi najradšej? No predsa varenie! To znamená, že detská elektrická kuchynka so svetelnými a zvukovými efektmi ich zaručene poteší. Budú tak môcť pomáhať svojej mame pri príprave obeda.

Pomáhať (aj keď len akože) však môžu aj pri iných domácich prácach. Napríklad pri upratovaní. Môžete svojej dcérke kúpiť detský vysávač, či mop aj s vedierkom. Alebo hračkársku metlu. Alebo sa „postarajú“ o špinavé prádlo? S hračkárskou práčkou to zvládnu. A keď bude prádlo vyprané a suché, nasleduje samozrejme žehlenie s detskou žehličkou. A potom už len šup do skrine.

 

 

 

Zdroj obrázka:
Autor: FamVeld / Shutterstock.com