Nechcete sa spoliehať len na kamenný predaj? Tak potrebujete eshop

Ste na prahu otvorenia vlastnej predajne, ale pandemické skúsenosti ostatných podnikateľov, ktorých živí kamenný predaj a opatrenia im nariadili zatvoriť prevádzky na dlh dobu, vás vystríhali, aby ste sa nespoliehali len na jeden spôsob predaja? Tak v tom prípade je čas pouvažovať nad vlastným eshopom.

Nemusíte robiť nič, len vedieť, čo od eshopu očakávate

Nemusíte sa teraz do rána stať schopným programátorom. Aby ste mali naozaj bezproblémovú tvorbu eshopu, zverte tento proces odborníkom, pre ktorých je to každodennou náplňou práce. Takýchto odborníkov nájdete v agentúre, ktorá vám s tvorbou eshopu ochotne pomôže. Presnejšie povedané, rovno vám ho aj vytvorí.

No dobre, nepôjde to z hodiny na hodinu. Najskôr si spoločne prekonzultujete, akú máte o svojom eshope predstavu a čo by na ňom nemalo chýbať. Tak dokážete načrtnúť ideálny obraz svojho eshopu, aby vám vo výsledku nechýbala nejaká funkcia. A zároveň, aby ste zbytočne neplatili za niečo, čo dostatočne nevyužijete.

Katalóg, fakturačný systém, platobná brána. To je základ každého eshopu 

Čo sú vlastne také základné veci, bez ktorých eshop nemôže fungovať? Samozrejme katalóg tovaru, veď ako inak by si zákazníci vybrali, čo chcú. Tu je základ mať dobre nastavené filtre, aby zákazníci rýchlo a presne našli to, čo hľadajú. Veď hádam by ste od nich nechceli, aby pozerali položku po položke?

Ďalej je dôležitá platobná brána pre okamžité platby kartou pre tých zákazníkov, ktorí chcú mať tovar čo najrýchlejšie a zároveň nechcú myslieť nato, aby mali pripravenú hotovosť pre kuriéra. K tomu sa samozrejme viaže aj fakturačný systém, ktorý bude automaticky generovať faktúry a posielať ich zákazníkom a vy tak nebudete musieť mať zásobu tonerov a neustále faktúry tlačiť. Získate prehľad vo svojich faktúrach, ušetríte si prácu a tým, že nebudete zbytočne míňať papier, odľahčíte aj životné prostredie.

 

Zdroj obrázka:

Autor: insta_photos / Shutterstock.com