Zabávate sa vo voľnom čase hazardnými hrami? Takéto výhry by sme vám rozhodne dopriali

Adrenalín, napätie a obrovské prejavy šťastia či až smútku. Týmito emóciami by sme mohli opísať hazardné hranie. Ide o činnosť, pri ktorej stavíte časť vašich peňazí do hier a čakáte, či budete úspešní alebo nie. Vo veľa prípadoch môžete ísť vášmu osudu naproti, inokedy je to vyslovene len o šťastí. V prvom rade však ide o zábavu, až na druhom mieste môžu byť peniaze.

Veľká výhra v online kasíne

Kým prišlo v závere roka 2019 k zmene zákona o hazardných hrách, patril internetový trh v rámci prevádzkovania online kasína len štátnemu Tiposu. Po zrušení monopolu národnej spoločnosti došlo k rozmachu súkromníkov, ktorí začali podnikať v tomto odvetví. DOXXbet spustil ako prvý sekciu s casino hrami zdarma. Ideálne tak pripravil svoju komunitu na ostrú prevádzku, ktorá začala v úvode roka 2020. A netrvalo dlho a čerstvo spustená herňa už ohlasovala prvého rekordného výhercu.

Jednému z jej klientov sa na automate Legacy of the Wild podarilo vyhrať krásnych 50 900 eur. Hra s tematikou mágie od Playtechu skutočne čarovala a len pár dní spustené kasíno tak malo na konte prvý rekord. Hraním v DOXXbet casine si tak jeden z jeho členov nielen spríjemnil strávený čas, ale aj obohatil svoje peňažné konto.

Lotériove bohatstvo

Hazardné hry nie sú len automaty, blackjack či ruleta. Do tejto skupiny patrí aj lotéria, kde sa točia aj miliónové výhry. Práve k tak obsiahlemu bohatstvu sa dostal Slovák v októbri minulého roka. V hre Eurojackpot sa podarilo obyvateľovi Košického kraja vyhrať neuveriteľných 58 807 427,70 eur. Takmer 60 „melónov“ tak z celoeurópskej hry poputovalo na Slovensko, a to prvýkrát od roku 2015, keď sa naša krajina zapojila do tohto druhu lotérie. Šťastné čísla, ktoré výhercovi zaručene zmenili život, boli: 5, 11, 35, 44 a 50.

Zisky z tipovania

Tretia výhra, o ktorej vám niečo povieme sa týka športového stávkovania. Tento rok, presnejšie 11. apríla, sa tipér s prezývkou dobecka tešil z krásneho zisku 33 539 eur. Klient stávkovej kancelárie Tipsport sa mimoriadne vyzná v hokejových zápasoch. Už v marci sa mu podarilo zinkasovať takmer 14-tisíc eur. O mesiac neskôr si však prilepšil až o viac ako dvojnásobok.

Postarali sa o to dva podobné tikety so zápasmi zámorských líg NHL a AHL. Stávky na gólové kanonády slávili úspech a peniaze na jeho konte pribúdali. Ale nebolo to také jednoduché. Mimoriadne napínavým duelom pre člena Tipsportu bol súboj San Jose Sharks a Los Angeles Kings. Vytúžený šiesty presný zásah prišiel až tri minúty pred koncom riadneho hracieho času. Až potom sa mohlo oslavovať, keďže kým sa duel skončil, uzavreli sa aj všetky zvyšné zápasy.