Hrajte až o 118 lákavých výhier s výrobkami Mecom Naše slovenské

Najväčší slovenský výrobca mäsových výrobkov Mecom prichádza s veľkou súťažou, kde môžete zabojovať a hrať až o 118 lákavých, slovenských výhier. V hre je 3x televízor Samsung vyrobený na Slovensku, 15x Tuli vak s jedinečným dizajnom slovenských miest, 50x spoločenská hra Slovensko50x limitovaná edícia ponožiek Fusakle.

Kúpte slovenské a vyhrajte slovenské, tak znie hlavný odkaz súťaže na podporu produktového radu, ktorý obsahuje produkty vyrobené výlučne zo 100% slovenského mäsa.

Chcete sa zapojiť do súťaže a neviete ako na to? Prečítajte si 4 jednoduché kroky a hrajte o množstvo lákavých, slovenských výhier.

  1. Zakúpte aspoň 1 výrobok z produktového radu Mecom Naše slovenské.
  2. Uschovajte si pokladničný doklad.
  3. Navštívte stránku mecomsutaz.sk
  4. Zaregistruj sa do súťaže a hrajte.

Uvedomujeme si spoločenskú zodpovednosť a chceme aj my prispieť k zvýšeniu potravinovej sebestačnosti v našej krajine. Preto sme v minulom roku vyvinuli produktový rad s názvom Naše slovenské, kde 100% mäsa pochádza zo slovenských fariem. Na celom výrobnom procese sa podieľajú výlučne slovenské ruky, na ktoré vieme dohliadať a garantovať tak našim zákazníkom kvalitu.

Kúpte viac a zvýšte svoju šancu na výhru. Výrobky radu Mecom Naše slovenské si môžete zakúpiť v predajných sieťach: Billa, Metro, COOP Jednota Slovensko, predajne členov aliancie CBA SK a.s, Delia, Euro Diskont, Globus, Fresh Plus, M+M, Makos.

Termín súťaže: od 17.5. do 30.6.2021

Pre viac informácii a registráciu navštívte www.mecomsutaz.sk

Posted in TOP