Trendy, o ktorých by ste mali vedieť

Dvojdenná online konferencia spoločnosti Axis Communications sa tento rok uskutoční 20. a 21. apríla a prinesie atraktívne prezentácie svetových i domácich expertov v oblasti IP technológií. Čo všetko sa dozviete na Axis Talk 2021?

Svet sa mení a bezpečnostné technológie prechádzajú rýchlym vývojom. Virtuálna konferencia Axis Talk 2021 vám umožní pochopiť súčasné hlavné trendy z pohľadu popredného svetového výrobcu a inovátora. Dozviete sa o kybernetickej bezpečnosti, kamerách nositeľných na tele, zapojení umelej inteligencie, IP audiu aj smart city systémoch. Program zložený z prezentácií miestnych i globálnych odborníkov bude dostupný v češtine a ZDARMA – stačí sa zaregistrovať a pripojiť počas jedného alebo dvoch dopoludňajších blokov v dňoch 20. a 21. apríla 2021.

Čo všetko sa na konferencii môžete dozvedieť:

  • Kybernetická bezpečnosť

Príklady z praxe dokazujú, že obavy z kyberútokov na IP kamery sú reálne. Efektívna ochrana zahŕňa produkty, ľudí, technológie i procesy. Kľúčové je tiež partnerstvo s dodávateľom, ktorý vás podporí na všetkých úrovniach.

  • Riešenie pre mestá a dopravu

Uvidíte ako vyzerajú škálovateľné smart city riešenia, vďaka ktorým je cestná doprava bezpečnejšia a mestá sú naozaj lepším miestom pre život.

  • Kamery nositeľné na tele

Ľahké, robustné, vode odolné a ľahko použiteľné kamery dnes môžu policajti či zamestnanci bezpečnosti nosiť ako súčasť svojho výstroja. Ako funguje otvorená platforma, ktorá umožňuje ich pripojenie k akémukoľvek kamerovému systému?

  • Kritická infraštruktúra a priemysel

Inteligentný monitorovací systém môže ísť ďaleko za hranice fyzického zabezpečenia a riešiť všetky kľúčové aspekty ochrany kritickej infraštruktúry, od bezpečného pracovného prostredia až po neprerušovanú prevádzku a zabezpečenie proti vniknutiu neoprávnených osôb.

Kompletný program Axis Talk 2021 nájdete na webových stránkach akcie. Konferencia ponúkne sériu expertných prezentácií aj možnosť individuálnej konzultácie s lokálnym tímom Axis Communications. Pripojiť sa môžete 20. a 21. apríla 2021, vždy od 9.30 do 13.00 hod.