Ste pozvaná na svadbu? Poradíme, ako sa pripraviť

Aj keď minulý rok nebolo toľko spoločenských akcií, predsa len sa nejaké konali. Môžeme spomenúť predovšetkým svadby. Ak ste tento rok pozvaná na svadbu a už pomaly zháňate potrebné veci, poradíme vám, ako sa pripraviť na takúto významnú udalosť, akou svadba bezpochyby je.

Krátke spoločenské šaty ako ideálna voľba

Mnohé ženy, ktoré majú pekné postavy a hlavne krásne nohy, si zbytočne schovávajú nohy pod dlhými šatami. Ak máte pekné nohy, dlhé nohy, nechajte ich vyniknúť práve v krátkych spoločenských šatách. Veľmi obľúbené sú práve pastelové farby, ktoré krásne zvýraznia opálenú pokožku. Ak sa teda chystáte na svadbu práve cez letné mesiace, nepohrdnite práve pastelovými farbami.

Krátke spoločenské šaty sú ideálnou voľbou. Môžete si kúpiť klasické midi kvetované spoločenské šaty, krátke spoločenské šaty s rukávmi, alebo vás môžu zaujať tylové spoločenské šaty, poprípade krátke spoločenské šaty s tylovou sukňou.

Diamantové šperky 

Ku krátkym spoločenským šatám odporúčame kombinovať diamantové šperky. Voľte jemné diamantové náušnice minimalistického vzoru a krásne diamantové prstene s výraznými diamantmi. Diamantové šperky doslova rozžiaria daný outfit a vy sa tak zaručene stanete ženou, ktorej outfit a výzor budú ostatní hostia len chváliť.

Jemný make-up

Aby ste zažiarila, nevoľte príliš výrazný make-up. Uprednostňujte jemný make-up, ktorý zvýrazní predovšetkým vaše riasy, obočie a líčka. Čo ale odporúčame je výrazný rúž. Ak máte plné pery, odporúčame svetlejšie trblietavé tekuté rúže. Ak máte užšie pery, voľte skôr krvavo červený rúž.

Teraz sú v móde predovšetkým rozpustené vlasy s jemne zatočenými a presvetlenými končekmi. Ak máte krásne dlhé vlasy, nechajte si skôr vlasy rozpustené a do vlasov si dajte nejakú jemnú decentnú ozdobu.

Ak ale predsa chcete nejaký účes, voľte malé hladké drdoly.

 

Zdroj obrázka:
Autor:  Halfpoint  / Shutterstock.com