Smart kamery radu mydlink boli ocenené cenou Red Dot Award 2021

Spoločnosť D-Link, svetový líder v oblasti inteligentného videomonitorovania a sieťovej konektivity, získala tento rok prestížne ocenenie Red Dot Award za dve zo svojich inteligentných dohľadových otočných Wi-Fi kamier – mydlink DCS-8526LH a outdoorovej DCS-8635LH.

Obe kamery boli ocenené v kategórii produktového dizajnu, kde boli hlavným kritériom inovatívne inžinierstvo, funkčnosť a vysoký výkon. Cena Red Dot Award je globálne ocenenie, ktoré vyzdvihne tie najlepšie produkty z celého sveta. Vybranú skupinu ocenených z tisícov prihlásených vyberá každoročne medzinárodná porota, ktorá vyhľadáva na celom svete produkty, ktoré významne vynikajú funkčnosťou a výnimočným dizajnovým spracovaním v oblasti produktových, komunikačných a dizajnových konceptov.

Kevin Wen, prezident spoločnosti D-Link Europe, k tomu uviedol: „Toto ocenenie je dôkazom nášho záväzku vytvárať technológie, ktoré nie sú len výkonné, ale dokážu aj obohatiť priestor, v ktorom sa nachádzajú. Dizajn je pre všetko čo tvoríme rovnako dôležitý ako spoľahlivosť a výkon, a aj preto sme hrdí na toto ocenenie.“

Full HD Pan&Tilt Pro Wi-Fi kamera (DCS-8526LH), ktorá bola predstavená začiatkom roka, využíva pri rýchlosti 30 fps Full HD 1080p senzor s motorizovaným otáčaním a nakláňaním, aby ste jedinou kamerou mohli pokryť celú miestnosť a zvoliť si kedykoľvek ten najlepší uhol v danej lokalite. Je ideálnym strážcom pre váš majetok alebo pomocníkom pri zaistení bezpečnosti vašich detí, seniorov, či domácich maznáčikov. Pomocou zabudovanej umelej inteligencie (AI) dokáže kamera DCS-8526LH odlíšiť osobu od iného pohybujúceho sa objektu a zabezpečiť automatické sledovanie a otáčanie pri jej pohybe. Pre inštalácie, kde je vyžadované káblové pripojenie, je kamera vybavená aj ethernetovým portom.

2K QHD Pan&Zoom (DCS-8635LH) Wi-Fi kamera pre vonkajšiu inštaláciu, ktorá bude u nás k dispozícii neskôr v tomto roku, poskytuje presný a podrobný prehľad pri monitorovaní a ochrane domácnosti alebo malej kancelárie. Kamera je odolná voči poveternostným vplyvom s krytím IP65 ponúka video vo vysokom rozlíšení a 360-stupňové pokrytie vďaka sofistikovanej motorizovanej funkcii otáčania.

S pokročilými funkciami, ako je detekcia osôb, rozpoznávanie tváre, automatické sledovanie pohybu, detekcia rozbitia skla a siréna, môžu používatelia rýchlo odhaliť a aj odradiť prípadných votrelcov, aby mohli lepšie ochrániť svoj domov.