Príbehy lásky zachytené vo vôňach

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Možno ani neviete, že spoločnosť Avon predá každú sekundu až 7 parfumov po celom svete. S blížiacim sa mesiacom lásky sa portfólio obľúbených vôní opäť rozrastá o sviežu novinku z kolekcie Today Tomorrow Always – Today Tomorrow Always This Love. Prežite aj vy svoj sen menom láska.

Privítajte jar s ľahkými no zvodnými vôňami z kolekcie plnej lásky. Teplejšie dni rozvoňajú nestarnúce klasiky, ale i novinka ako stvorená na májové prechádzky. Jedinečné vône vám doprajú krajší deň a zanechajú nezabudnuteľnú arómu kamkoľvek vojdete.

TTA This Love EDT

Objem: 50 ml

Bežná cena: 32,00 €

Svieža vôňa TTA This Love zaplaví vaše telo i myseľ hrejivými lúčmi. Živá no nevtieravá vôňa v sebe spája ovocno-kvetinové tóny, ktoré vás prenesú do slnečných dní. Jednou z hlavných zložiek je šťavnatý ružový grapefruit. Ten dopĺňajú jemné tóny lupienkov jazmínu prepletené so zmyselným pižmom.

TTA Today EDP

Objem: 50 ml

Bežná cena: 32,00 €

Zmyselný parfum TTA Today v sebe nesie neodolateľnú vôňu, ktorá sa rýchlo stane účinnou ženskou zbraňou. Sofistikovaná kompozícia je ako stvorená na každodenné nosenie. Kontrast medzi ženskou silou a citlivosťou vytvára spojenie exotickej neroli a výraznej budleje pričom hodvábne pižmo zaistí veľkolepý záver.

TTA Tomorrow EDP

Objem: 50 ml

Bežná cena: 32,00 €

Nadvihnite vrchnáčik a preneste sa s TTA Tomorrow do krajších a voňavejších dní. Prvotné okúzlenie zaistia opojné kvetinové tóny neroli. Kombinácia zemitej vône pačuli a ambry sa dokonale dopĺňajú a na pokožke zanechajú neodolateľný koktejl.

TTA Always EDP

Objem: 50 ml

Bežná cena: 32,00 €

Vydajte sa aj vy na cestu, ktorá smeruje priamo k najtajnejším túžbam. Už pri prvom použití vás vôňa TTA Always prenesie na voňavých vlnách až k vášmu cieľu. Ovocnú arómu neroli zjemňuje zmyselná ruža a santalové drevo predstavuje bodku za týmto exotickým dobrodružstvom.