Ktoré dámske šperky sú nadčasové a mali by ste ich mať?

Šperky patria k doplnkom, ktoré ženy nosia každý jeden deň. Dokonale doladia daný outfit, zvýraznia ženské jemné črty a aj z nudného outfitu dokážu vyčarovať pútavý outfit. Ktoré dámske šperky sú ale nadčasové a mali by ste ich mať?

Zlaté prstene

Klasické žlté zlato ide v posledných rokoch do úzadia a dopredu sa prediera iné zlato, predovšetkým biele a ružové. Medzi nadčasové šperky, ktoré by ste mali mať, môžeme zaradiť predovšetkým zlaté prstene. Sú moderné teraz, budú moderné v budúcnosti a práve preto ich označujeme ako nadčasové šperky.

Nové zlaté prstene v rôznom prevedení môžete dnes objednávať prakticky v každom online klenotníctve, preto ak uvažujete nad tým, že by ste práve teraz investovali do tohto nadčasového šperku, zavreté klenotníctva vám v kúpe nebudú brániť.

Zlaté prstene sa skvele hodia predovšetkým k elegantným kúskom, ale nemusíte sa ich báť dávať k džínsom, cigaretovým nohaviciam a pohodlným dámskym topom. Skvele sa hodia predovšetkým k čiernej, bordovej, či škoricovej farbe.

Jemné náušnice z riečnej perly

Jemné náušnice z riečnej perly sú tiež nadčasovým šperkom, ktorý môžete kombinovať k elegantným kúskom, ale aj k menej elegantným. Odporúčame vám kúpiť si, ak takéto náušnice ešte nemáte, práve náušnice z riečnej perly. Pristanú ženám rôznych vekových kategórií a skvele sa kombinujú, čo z nich robí nadčasový šperk.

Pri nich nebudete musieť siahať hlboko do svojich štýlových dámskych peňaženiek. Sú cenovo dostupné.

Strieborné prívesky

Striebro je skôr materiál, ktorý preferujú mladšie ženy, avšak pristane aj ženám v zrelšom veku. Z tohto materiálu odporúčame mať predovšetkým strieborné prívesky. Zvýraznia váš dekolt a kvalitné spracovanie príveskov vám zabezpečí originalitu a ľahkosť kombinovania aj v budúcnosti.

 

Zdroj obrázka:

Autor:  Sofia Zhuravetc  / Shutterstock.com