Tento titul spríjemní pandemické večery: Nezabudni na mňa!

Nechce každá žena po rozchode to isté? Aby jej bývalý ostal navždy sám! Alebo aby sa odsťahoval čo najďalej, ideálne na opustený ostrov! Najlepšie by bolo, ak by ho vôbec nebola stretla!

Po nečakanom rozchode sa cíti Tess úplne zničená. Ak by urobila niečo v ich vzťahu inak, ak by dokázala vrátiť veci späť… Ale nejde to. Je koniec. Musí na neho jednoducho zabudnúť. Na Silvestra sa opije a nahnevane si želá, aby ho vôbec nikdy nestretla.  Keď sa však na druhý deň zobudí zistí, že jej želanie sa naplnilo. Pochopí, že má možno šancu urobiť to celé inak. A tentokrát správne… Zrazu môže prežiť svoj vzťah ešte raz, bez chýb a tak, aby sa skončil podľa jej očakávaní. Podarí sa Tess napraviť to, čo už raz spackala? Aké to bude prežívať znovu všetky okamihy zaľúbenosti s človekom, ktorého už dokonale pozná? Je vôbec život so Sebom to, čo v živote hľadá?

Alexandra Potter (1970) sa narodila v Bradforde vo Veľkej Británii. Žila v Austrálii a v USA, pracovala ako prispievateľka a redaktorka britských ženských časopisov. Teraz sa venuje iba písaniu, žije v Los Angeles. Jej vtipné romantické príbehy (na niektoré už predala filmové práva) miestami pripomínajú romány Betty MacDonaldovej, príhody Bridget Jonesovej alebo Sophie Kinsellovej. Má množstvo verných čitateliek po celom svete, pretože píše skvelé oddychové čítanie pre ženy.

Z anglického originálu Don’t you forget about me preložila Júlia Sobotová. Titul  NEZABUDNI NA MŇA  vychádza na 384 stranách. Odporúčaná maloobchodná cena 14,90 €