Slovenská tradičná buchta ku káve    

K poobednej kávičke sa priam žiada malé lahodné pokušenie. Vyskúšajte pravé slovenské Jankove buchty, ktoré patria do nového radu prémiových výrobkov vyrobených na Slovensku s názvom Slovenskô. Tie nájdete v každej kamennej predajni Lidl v cele krajine.

Jankove buchty

Vyskúšajte tradičné buchty, ktoré potešia každého milovníka sladkého. Nadýchané mäkké buchty chutia ako od babičky. Ľahké kysnuté cesto obsahuje až 50% náplne a je posypané práškovým cukrom. Jankove Buchty sú vyrobené priamo na Slovensku a dostupné s rôznymi náplňami – maková, slivková a tvarohová. Skvelo sa hodia ku káve a či čaju, no chutia najlepšie, keď sa s nimi podelíte.

Sladká novinka patrí pod novú privátnu značku Slovenskô, ktorá zlučuje výrobky výlučne od slovenských dodávateľov. Aktuálne sú na pultoch predajní desiatky ďalších domácich výrobkov z tohto radu, ktoré jednoducho zákazníci odlíšia vďaka rovnakej vizualite. Postupne sa ich množstvo bude zvyšovať, keďže dlhodobým cieľom je zapojiť aj ďalších dodávateľov a ich produkty.

Cena: Jankove buchty, 250 g, 1,29 €