Nový set Encanto prebudí value spontánnu stránku

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?!Vedeli ste, že výrobky z portfólia  tejto kozmetickej značky získali viac ako 300 ocenení za posledné 3 roky? Najnovším prírastkom bohatej ponuky je komplexná voňavá línia Encanto Spontaneous. Tá prebudí spontánnosť v každej jednej žene. Objavujte svet, buďte slobodná!

Spontánnosť je základom vášho vyžarovania, spôsob, ako odhalíte svoje šťastie. Nechajte vašu vnútornú krásu zažiariť. Vďaka tomu, čo vyžarujete zvnútra, vyčnievate z davu. Užívajte si to!

Všetky výrobky novej línie Encanto Spontaneous sa nesú v jednotných tónoch sýtych červených ríbezlí, koralovej magnólie a vzácneho pyžma. Táto zmes je ako stvorená na blížiace sa jarné obdobie. Navyše výrobky línie určené na starostlivosť o pokožku ju vyživujú a zanechávajú na pocit hodvábne jemnú. Okrem toho sa vďaka luxusnému bohatému zloženiu rýchlo vstrebávajú. Zaručujú až 48-hodinovú hydratáciu so vzácnymi olejmi a potešia jedinečnou vôňou vytvorenou svetovo uznávaným majstrom parfumérom.

V ponuke sú novinky aj ako set Encanto Spontaneous, ktorý obsahuje telový sprej Encanto Spontaneous a rozžiarujúce telové mlieko Encanto Spontaneous v rovnakej vôni. Bežná cena setu je 18,80 €.

Encanto Spontaneous EDT

Objem: 50 ml

Bežná cena: 24,90 €

Telové mlieko Encanto Spontaneous

Objem: 250 ml

Bežná cena: 10,90 €

 Telový sprej Encanto Spontaneous

Objem: 100 ml

Bežná cena: 7,90 €

Rozžiarujúce telové mlieko Encanto Spontaneous

Objem: 200 ml

Bežná cena: 10,90 €