Kreatívne poobedie u vás doma s Lidlom

Premýšľate, že by ste sa chceli naučiť niečo nové, prípadne si vyplniť poobedné voľné chvíle kreatívnou aktivitou? Vyskúšajte napríklad kreslenie, ktoré podporuje fantáziu a prináša relax. Alebo sa naučte šiť a vytvorte si vlastné módne kúsky alebo opravte dierky na oblečení bez krajčírky. Všetky produkty nájdete na eshope – www.lidl-shop.sk alebo v kamenných predajniach Lidl.

Stolný maliarsky stojan v kufríku

Priestranný maliarsky kufrík obsahuje integrovaný maliarsky stojan z olejovaného borovicového dreva. Držiak na plátno je možné nastaviť až do výšky 70 cm aj s nastaviteľným sklonom. V kufríku sa nachádza až 51 súprava potrieb pre maliara – 2 maliarske plátna, akrylové farby, umelecké štetce, ceruzky, špachtľa, paleta či pohár na vodu.

Akvarelové farbičky

24 kusov akvarelových ceruziek je vhodných na kreatívne ozdobné písmo, tónované kolorovanie alebo náročné maľovanky a mandaly. V krabičke sa nachádza aj štetec s pravým vlasom na efektné farebné prechody. Kvalitné farebné pigmenty v ceruzke sú ideálne na vláčne, sýte nanášanie farby s vysokou krycou schopnosťou a je možné ich riediť vodou a vzájomne miešať.

Krajčírsky sortiment na domáce použitie

V ponuke je 7-dielny balík pások, lemov a suchých zipsov alebo 73-dielna súprava na šijací stroj. Väčšia súprava je vhodná na domáce a hobby šitie a obsahuje tie najdôležitejšie potreby, počnúc od metra, krajčírskej triedy, špendlíkov, nožníc či rôznych veľkostí ihiel do šijacieho stroja a štetec na jeho dôkladné čistenie.

Sada na tvorbu makramé

Vytvorte si moderné a štýlové makramé s kreatívnou sadou a návodom. Súprava obsahuje 4 drevené perly, 1 drevený krúžok,1 štvorhrannú drevenú dosku, 1 bavlnenú šnúru na viazanie (20 m / 100 % bavlna).