Dokonalo vybavený domáci kancelársky kútik

V posledných mesiacoch sa väčšina z nás presunula z kancelárskych budov do našich domácností. Niekedy sa však v domácom prostredí ťažšie koncentruje na pracovné povinnosti, a preto je dobrým nápadom si vytvoriť doma svoj pracovný kútik. Ako na to? Jednoduchými malými krokmi za dostupnú cenu si viete zariadiť skladnú kanceláriu a mať svoj priestor na prácu. Všetky produkty nájdete na eshope – www.lidl-shop.sk alebo v kamenných predajniach Lidl.

Ergonomická bezkáblová myš

Bezkáblová myška s USB nanoprijímačom má ergonomický tvar, ktorý je optimálny na manipuláciu a odľahčenie kĺbov. Rádiový dosah je až do 10 metrov a optický senzor s voliteľným rozlíšením. Myš má 6 programovacích tlačidiel a predáva sa s batériami a podložkou.

Skartovačka

2 LED kontrolky na skartovačke vám budú indikovať prevádzku a ochranu proti prehriatiu. Skartovačka dokáže súčasne rýchlo skartovať až 6 listov A4. Zariadenie sa automaticky zapne a vypne a zároveň má manuálny spätný chod na uvoľnenie zaseknutého papiera. A to najlepšie – skartovačka má vyťahovateľné teleskopické rameno, ktoré viete nasadiť na oválne aj hranaté koše.

LED stmievateľná lampa

Životnosť LED žiarovky je až 30 000 hodín a je možné zvoliť tri biele tóny pre relaxačnú, neutrálnu a stimulujúcu svetelnú náladu. Moderný dizajn lampy je doplnený veľkou hlavou žiarovky, ktorá sa dá nastaviť pomocou dotykového spínača.

Kontajner so zásuvkami

Vytvorte si poriadok v dokumentoch a papieroch pomocou organizéra, ktorý je na kolieskach, vďaka čomu sa s ním ľahko manipuluje. Veľké zásuvky s kovovými lištami sa jednoducho otvárajú a zatvárajú. Úchytky sú v strieborno-šedom vzhľade a telo kontajnera je odolné voči opotrebeniu z každodenného použitia

Cena: SILVERCREST® Ergonomická bezkáblová myš SFM 2400 A1 /SFM 2400 B1, 12,99 €, Lidl
Cena: UNITEDOFFICE® Skartovačka UAV 190 B2, 12,99 €, Lidl
Cena: LIVARNOLUX® LED stmievateľná stolná lampa, 29,99 €, Lidl
Cena: Inter Link Kontajner so zásuvkami k písaciemu stolu, 49,99 €, Lidl