Svätý grál kaderníkov, ktorý chcete aj vy  

Celosvetový bestseller. Svätý grál každého profesionála. Vaša nová zbraň v boji proti vzdušnej vlhkosti. Presne také je Super Skinny® Serum.Primer so šťavnatou vôňou s tónmi bergamotu, pomaranča a jablka je tu ale hlavne preto, aby vám ušetril čas. Super Skinny® Complex totiž skráti dobu sušenia až o jednu tretinu.

Zmäkčujúce zložky vlasy odľahčia a vám sa s nimi bude lepšie pracovať. Určite oceníte aj to, že do vlasov neprepustí vonkajšiu vlhkosť, takže vlasy držia tvar, ktorý ste im dali až do ďalšieho umývania.Ako bonus ho môžete zmiešať s akýmkoľvek stylingom, ktorý používate či už k umocneniu alebo zjemneniu jeho účinku

 

Mäkkosť bez frizzuSuper Skinny® Serum + Sculpting Foam ™Aj keď sa volá Super Skinny, neobmedzuje sa len na dosiahnutie rovných hladkých vlasov. Použite ho na mokré alebo suché vlasy, aby ste skrátili dobu sušenia, obmedzili frizz a dodali nádherný lesk akejkoľvek štruktúre  pre akýkoľvek štýl.

Super Skinny® Serum, 150 ml, 30,87 €

Sculpting Foam™, 200 ml, 18,15 €
 

Extra starostlivosťSuper Skinny® Serum + Clean Beauty Repair Leave-In TreatmentDo obzvlášť žiadostivých a neskrotných vlasov kombinujte Super Skinny® Serum s bezoplachovou starostlivosťou. Vlasy dostanú potrebné živiny a vďaka séru krásne povolia a lepšie sa s nimi pracuje.

Super Skinny® Serum, 150 ml, 30,87 €

Repair Leave-In Treatment, 150 ml, 28,91 €

V predaji v kaderníckych salónoch

www.paulmitchell.cz/salony

alebo na eshop.paulmitchell.cz