Nové funkcie a prepracovaný dizajn aplikácie D-Link mydlink

Spoločnosť D-Link predstavila svoju prepracovanú aplikáciu pre ovládanie smart zariadení a smarthome pod názvom mydlink, ktorá bola doplnená o funkcie rozširujúce jej možnosti a nové intuitívnejšie rozhranie. Vďaka tomu môžete kedykoľvek a odkiaľkoľvek ľahko a bezpečne ovládať a monitorovať svoju smart domácnosť.

Aplikácia mydlink teraz podporuje chytré nastavovanie Bluetooth pre rýchle sprevádzkovanie bezpečnostných kamier. Úplne nová funkcia Scenes umožňuje ovládať a automatizovať v ľubovoľnom čase činnosť niekoľkých prepojených zariadení. D-Link tiež ohlásil niekoľko ďalších nových funkcií, ktoré rozširujú možnosti využitia aplikácie. Medzi ne patrí aj zdokonalený harmonogram prevádzky zariadení, automatizácia ovládania alebo ochrana súkromia. Užitočná je tiež vylepšená časová os udalostí, ktorá umožňuje ľahko a rýchlo zistiť, kedy sa niečo stalo a prehrať súvisiace videá. Aplikácia mydlink je určená na ovládanie a monitorovanie chytrých domácich zariadení radu mydlink – bezpečnostných kamier, chytrých zásuviek alebo senzorov – priamo zo smartfónov alebo tabletov. Portfólio mydlink ponúka túto robustnú, bezpečnú a vysoko škálovateľnú technológiu už viac ako desať rokov a slúži už vyše šiestim miliónom registrovaných používateľov. Platforma je hostovaná v piatich regionálnych dátových centrách na celom svete, aby sa zabezpečilo dodržiavanie príslušných predpisov o ochrane súkromia a osobných údajov v jednotlivých krajinách. Aplikácia mydlink je kompatibilná so službami Google Assistant a Amazon Alexa a je k dispozícii zadarmo na stiahnutie pre iOS a Android.

Ak sa chcete zoznámiť s vylepšenou aplikáciou mydlink a jej novými funkciami, navštívte stránky https://dlink.to/newmydlink