Využite zimu na dokúpenie potrebnej moto výbavy

Aj keď momentálne nemáme takú zimu na akú sme boli zvyknutí, jazdenie na motorke je v tomto ročnom období riskantné. Mnohí vášniví motorkári svojich tátošov odparkovali do garáže a už len budú očakávať príchod jari, ktorá im umožní vyjsť s nimi opäť na cesty.

Využite však zimu na dokúpenie potrebnej moto výbavy. Predsa len ak ste jazdili pravidelne, je možné, že sa vám niečo znehodnotilo až tak, že to nebude možné opäť použiť nasledujúcu sezónu.

Bezpečnosť je na motorke prioritou a preto by sa nemalo nič podceňovať. Len malé podcenenie, zaváhanie môže mať veľmi zlé dôsledky na vaše zdravie a zdravie tých, ktorí s vami na motorke pôjdu tiež.

Alarm na motorku

Začneme veľmi dôležitou súčasťou motorky. Ak nemáte funkčný, resp. nemáte žiadny bezpečnostný zámok motorky, riskujete prípadné odcudzenie. Pri väčších motorkách je potreba väčšej sily v prípade odcudzenia, avšak nič netreba podceniť. V dnešnej dobe sa nekradnú len autá, ale aj motorky. Odporúčame vám zabezpečiť si modernejší alarm na motorku, ktorý bude disponovať modernými technológiami, ako napríklad sledovanie aktuálnej polohy, stav batérie, silu signálu GSM, ale dokonca aj samotný náklon motorky. Okrem alarmu spĺňa rôzne bezpečnostné požiadavky, ktoré sú kladené na motorky. Motorka tak bude zabezpečená proti krádeži a kedykoľvek si budete môcť zistiť pomocou aplikácie v akom stave je vaša motorka.

Moto oblečenie

Jedna z najviac vyťažených súčastí povinnej moto výbavy. Vonkajšie vplyvy, ale aj kontakt s pokožkou opotrebováva samotné moto oblečenie, preto je po čase jeho nutná výmena. Navyše moto oblečenie musí byť veľkostne vyhovujúce, preto sa môže stať, že nám tohtoročné už na budúci rok nemusí sedieť. V ponuke moto oblečenia si môžete vyberať moto bundy, moto nohavice, moto kombinézy, moto rukavice, ale aj iné pomôcky napríklad na údržbu moto oblečenia.

 

Zdroj obrázka:
Autor: Anatoliy Karlyuk / Shutterstock.com