Modernizujte interiér štýlovo a nadčasovo

Interiérové trendy sa menia a budú sa meniť. Prispôsobovať sa im jednoducho neustále nedokážeme. Práve z tohto dôvodu sa snažíme zakomponovávať síce moderné, ale zato skôr nadčasové prvky, o ktorých vieme, že o rok, či o päť budú opäť v móde a nebudú len aktuálnym jednosezónnym dizajnovým „výstrelkom“. Ak uvažujete o modernizácii, modernizujte interiér štýlovo a nadčasovo.

Dôraz na farebnú kombináciu

Ak chcete modernizovať štýlovo a nadčasovo, je veľmi potrebné klásť dôraz na farebnú kombináciu. Práve farebná kombinácia ako prvá bije do očí a každý si ju všimne pri vstupe do interiéru. Odporúčame skôr zamerať sa na kombináciu viacerých neutrálnych farieb, ktoré sú nadčasové a dajú sa potom zladiť s rôznymi inými farbami. Ak ste sa napríklad rozhodli dať do interiéru travertínový obklad, uprednostňujte skôr neutrálne farebné odtiene, neutrálne farby. Travertín ako kvalitný prírodný kameň je nadčasový sám o sebe a keď si ešte vyberiete neutrálnu farbu, máte moderný dizajnový prvok interiéru na niekoľko rokov.

Klaďte preto dôraz na farebnú kombináciu a nepodceňte to pri objednávaní nábytku a ladení doplnkov k novému nábytku.

Dizajnový nábytok

Modernizácia štýlovo a nadčasovo si vyžaduje výber vhodného nábytku. Uprednostňovať by sa mal dizajnový nábytok, ktorý vyniká svojim precíznym spracovaním, vymyká sa stereotypu a odlišuje sa od nábytku, ktorý bežne nájdeme v lacných predajniach nábytku. Dizajnový nábytok vám vydrží roky, je nadčasový, ale zato sa od toho tradičného odlišuje kvalitnejším atraktívnejším spracovaním. Samozrejme, uprednostňujte dizajnový nábytok za skvelé ceny. Všímajte si však prevedenie a nezabúdajte nábytok k sebe ladiť.

Modernizujte domácnosť štýlovo a nadčasovo. Uprednostňujte dizajnový nábytok v kvalitnom prevedení, klaďte dôraz na farebnú kombináciu a hlavne nekombinujte k nábytku príliš veľa dekorácií. Uprednostňujte kvalitu nad kvantitou.

 

Zdroj obrázka:
Autor:PlusONE  / Shutterstock.com