FOTOinšpirácie na najkrajšie pohodové Vianoce

Inšpirujte sa klasickými aj netradičnými tipmi na dekorácie, stolovanie a spoločné pohodovo strávené chvíle, ktoré vám prináša Tchibo.

Tohtoročné Vianoce budú iné, ako doterajšie. Či budú šťastné a veselé však nezáleží na tom, čo sa deje okolo nás, ale na tom, ako ich prežívame my sami. Spolu s rodinou, blízkymi, priateľmi si vieme vytvoriť tie najkrajšie chvíle, na ktoré budeme ešte dlho s láskou spomínať. Aby boli aj krásne vyzdobené vonku aj vnútri, na stole aj na stromčeku a dokonca aj pod ním, inšpirujte sa sviatočnými dekoráciami a tipmi na darčeky z Tchibo. Spolu s voňavou kvalitnou kávou ich nájdete na stránke tchibo.sk, v predajniach Tchibo a tiež v Tchibo kútikoch vo vybraných predajniach COOP Jednota v Čadci, Galante, Nových Zámkoch, Nitre a v Prievidzi.

Hoci sú reštaurácie a cukrárne zatvorené, vaša domáca kaviareň môže byť otvorená tak dlho, kým budú malí predavači vládať. S radosťou vám naservírujú niektorý z kvalitných druhov káv Tchibo a pridajú aj pečivo, ktoré ste spolu piekli pred Vianocami.

Čo navodí doma tú pravú atmosféru Vianoc? Predsa dekorácie a svetielka! LED sviečky z pravého vosku z Tchibo dokonale simulujú mihotavý plameň a sú tak bezpečnou náhradou sviečok. Zatiaľ čo klasické sviečky raz-dva vyhoria, LED svietia nekonečné hodiny a s funkciou časovača sa samé zapnú aj vypnú.

Svetelné reťaze a ďalšie svetielka rôznych tvarov a veľkostí na vnútorné aj vonkajšie použitie z Tchibo majú nízku spotrebu a znižujú nebezpečie požiaru, pretože sa neprehrievajú.

Vonkajšie sviatočné svietidlá, využívajúce solárnu energiu, sú dobré pre životné prostredie. Pri jej získavaní sa do ovzdušia neuvoľňujú skleníkové plyny ani iné znečisťujúce látky. Je ohľaduplná ku klíme a jej zásoby sú nevyčerpateľné. Navyše solárne svetlá z Tchibo spotrebujú menej energie než porovnateľné solárne lampy a preto svietia výrazne dlhšie.

Sviatočné servírovanie si vyžaduje poriadne veľký stôl… alebo dômyselné riešenia. Aj tie nájdete v Tchibo. Sviatočné menu bude pre všetkých zúčastnených uvoľnenejšie, keď každý prispeje nejakou lahôdkou. Aj preto nájdete v kolekciách Tchibo množstvo praktických produktov na prípravu, prepravu a servírovanie lahôdok pre všetkých.

Najlepšie darčeky sú tie, ktoré spoja celú rodinu. S vianočným minibowlingom sa zabavíte po celý rok, rovnako ako s kartovými hrami, skladačkami a retro hernými konzolami, ktoré Tchibo ponúka.

Udržateľné balenie darčekov sa stalo hitom týchto sviatkov a to je dobre. Eliminuje sa tak odpad z jednorazového darčekového papiera a tým sa šetrí životné prostredie. V Tchibo dostanete látkový darčekový „papier“ z kvalitnej biobavlny, teda zo suroviny, pestovanej v súlade s ochranou životného prostredia, čím podporíte udržateľnosť hneď dvakrát. Rôzne veľkosti, farby a spôsoby skladania premenia každý darček na jedinečný kúsok. Rovnako tak papierové vrecúška na opakované použitie, ktoré si dokonca môžete s deťmi vyzdobiť priloženými nálepkami a vyfarbiť farbičkami podľa vlastného vkusu.

Vianoce sú obdobie, keď oveľa častejšie než „ja“ používame „my“. Spoločne pečieme, spoločne zdobíme a spoločne zdieľame príjemné chvíle – a môžeme zdieľať aj spoločný vzhľad. Umocní to pocit spolupatričnosti a navodí atmosféru rodinnej pohody. Doprajte si cez sviatky aspoň jeden pyžamový deň, vytiahnite spoločenské hry, staré fotoalbumy, pozrite si spoločne film alebo rozprávku a užívajte si vzácne chvíle, keď jediné, čo treba, je byť spolu. Tchibo vám praje krásne Vianoce!