Sviatky so stopercentnými slovenskými mäsovými výrobkami MECOM

Najväčší slovenský výrobca mäsových produktov má v ponuke rad výrobkov pod názvom Naše slovenské, s ktorými reflektuje na ich možnosť využitia do tradičných sviatočných pokrmov.

Produkty sú vyrobené výhradne zo stopercentného slovenského mäsa a nájdete ich v regáloch v novom dizajne, inšpirovanom slovenským folklórom. Mecom prostredníctvom uvedenia viac domácich produktov z mäsa prispel k zvýšeniu zamestnanosti a rozvoju vidieka na Slovensku.

Všetky výrobky z nového radu sú vyrobené  výlučne zo slovenského bravčového mäsa. Na prvý pohľad je jasné, že sú Naše slovenské, a to doslova. Na pultoch a v regáloch predajní je možnosť vybrať si z každej kategórie mäsových výrobkov – Naša  slovenská Dusená šunka, Strážovská saláma, Bravčové párky či Oravská slanina, Údená lahôdka z karé, Špekačky, či Gombasecká klobása.

Vďaka produktom Naše slovenské, si teraz môžu rodiny dopriať na sviatočné stoly kvalitné lokálne výrobky. Napríklad do kapustnice je možné použiť chutnú Gombaseckú klobásu alebo dochutiť tradičnú šošovicovú polievku s jemne osmaženou Oravskou slaninkou. Do nadýchanej šunkovej peny pre gurmánov sa hodí lahodná Dusená šunka od Naše slovenské. Zákazníci si takto jednoducho dokážu pripraviť nielen vianočné tradičné pokrmy so stopercentnými slovenskými výrobkami.

Mecom skrz produktový rad Naše slovenské zapojil lokálnych dodávateľov mäsa z východného Slovenska, a tak prispel k zníženiu uhlíkovej stopy. Kríza zapríčinená koronavírusom poukázala na dôležitosť potravinovej sebestačnosti. Nápad vyrábať a ponúkať Naše slovenské, prispel k rozvoju vidieka a rastu zamestnanosti v našej krajine. Produkty sú vyrábané v závode v Humennom, zároveň je zabezpečený veľký odber mäsa od lokálnych farmárov, ktorým je garantovaná platobná schopnosť.

Strážovská saláma sa vyznačuje vôňou jemného zaúdenia, ktorá je podtrhnutá zmesou korenín pre ňu typických. V reze jemného zrna je viditeľná kombinácia kúskov bravčového a hovädzieho mäsa. Môžete si ho zakúpiť ako 100g balenie ale aj dať čerstvo nakrájať na pultoch predajní. Bez obsahu lepku a sóje.

Údená lahôdka z karé je mäsový výrobok, ktorý je vyrobený z vykosteného bravčového karé a je jemne zaúdený do zlatohnedej farby. Na tenké plátky nakrájané sa hodí na obložené chlebíčky, trošku hrubšie plátky si vychutnáte na mäsovej mise. Je dostupný na regáloch v 100g balení ale aj na pultoch. Bez obsahu lepku a sóje.

Dusená šunka je obľúbená výberová šunka, ktorá je vyrobená z kvalitných kúskov bravčového mäsa. Vďaka jej vyváženej chuti a vôni je ideálna na prípravu studených mís, nárezov a chlebíčkov. Výrobok je dostupný v praktickom 100g ale aj pultovom balení. Bez obsahu lepku a sóje.