Naše výlety – výnimočná kniha na zaznamenávanie výletov po Slovensku

Milujete výlety, radi cestujete a spoznávate nové miesta na Slovensku? Tak práve pre vás tu je nová prekrásne ilustrovaná kniha Naše výlety z vydavateľstva Familium, vďaka ktorej si výlety užijete a zapamätáte známe aj menej známe miesta na našom krásnom Slovensku ešte viac.

Slovensko je unikátnou krajinou, ktorá ponúka nielen nádhernú prírodu a prírodné výtvory, ale tiež mnohé historické a kultúrne zaujímavosti. A to na takom malom priestore! Okrem mora tu máme takmer všetko – hory aj nížiny, kúpeľné a liečivé pramene, jaskyne, hrady, zámky aj kaštiele. Patrí medzi krajiny, ktoré stoja na popredných priečkach v počte hradov v rámci celého sveta. Do súčasnosti sa zachovalo asi 120 hradov, z ktorých mnoho vďaka nedostatočnej údržbe a starostlivosti dnes stojí už len ako zrúcaniny. Ak sa k nim pridajú aj zámky, kaštiele, panské sídla a pevnosti, ich počet sa blíži k 700. Nielen toto však Slovensko turistom ponúka. Svetoznáme kúpele s liečivými prameňmi, majestátne hory, utešené kopce, neopakovateľné čaro jaskýň, prírodné jazerá, pralesy a veľa, veľa iných zaujímavých pamiatok a prírodných krás.

V uplynulom čase Slováci objavili nielen turistické stálice, ako sú Vysoké Tatry a Liptov, ale aj iné zákutia Slovenska, ktoré sú nádherné a ešte stále neokukané. Práve pre tých, ktorí radi križujú Slovensko, je tu kniha Naše výlety!

Naše výlety je krásne ilustrovaná kniha s obrázkami najznámejších výletných miest na Slovensku, ktoré sú inšpiráciou na spoločné výlety s rodinou či priateľmi. Lákajú vás hrady a zámky, prírodné zaujímavosti alebo dávate skôr prednosť horám, vode či kultúrnym zaujímavostiam? Do knihy si môžete zaznamenávať, kde všade ste už boli, s kým ste tam boli a čo ste zažili. Kniha obsahuje čarokrásne ilustrácie a mnohé farebné mapy, do ktorých si môžete zaznačiť každý absolvovaný výlet a je tu tiež miesto na nalepenie vstupeniek, pohľadníc, turistických nálepiek, fotiek či na nakreslenie obrázku. Vďaka tejto knižke vám zostanú spomienky na prežité dobrodružstvá, ku ktorým sa budete radi vracať.

Naše výlety kúpite na www.familium.sk a v sieti kníhkupectiev. Odporúčaná cena: 22,90