Najľahšia bezdrôtová hráčska myš

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor v oblasti hráčskych technológií a vybavenia, predstavuje doposiaľ najľahšiu bezdrôtovú e-sport hráčsku myš Logitech G PRO X SUPERLIGHT. Táto myš s bezdrôtovou technológiou LIGHTSPEED, senzorom HERO 25K a dokonale prepracovanou mechanickou konštrukciou sa pre svetových elitných profesionálnych e-športovcov rýchlo stáva novým štandardom.

„Pri hraní CS:GO musíte mať dobrú mušku,“ povedal Oleksandr Kostyliev, známejší pod prezývkou s1mple, profesionálny hráč Counter-Strike: Global Offensive za team Natus Vincere (NAVI). „Logitech G PRO X SUPERLIGHT mi umožňuje hrať neustále na vrchole svojich schopností, bez akýchkoľvek obmedzení, bez kompromisov, a hlavne bez minutia cieľa!“

Nová myš PRO X SUPERLIGHT dopĺňa oceňované hráčske vybavenie radu PRO, ktoré si svojou kvalitou a výkonom už vydobylo skvelú povesť medzi poprednými svetovými profesionálnymi e-športovcami. Myš sa testovala pri plnom nasadení a zohrala kľúčovú úlohu, keď pomohla teamu ASTRALIS vyhrať finále 12. sezóny ESL PRO League a tímu G2 Esports európskej majstrovstvá League of Legends 2020.

„Stále hľadám perfektné vybavenie, aby som zvýšila svoje schopnosti,“ povedala Benita Novshadian, známa tiež ako bENITA, profesionálna hráčka Valorantu za tím CLG. „Najnovšia myš radu PRO X je ľahká a presná, čo mi umožňuje plne sa sústrediť len na hru a aktuálnu úlohu. Nič ma nerozptyľuje ani neobmedzuje.“Doteraz najľahšia a najrýchlejšia bezdrôtová myš z radu Logitech G PRO plní požiadavky herných súťaží a odstraňuje všetky prekážky na ceste k víťazstvám. Po starostlivom prepracovaní konštrukcie s cieľom znížiť hmotnosť a zároveň zvýšiť výkon váži nová PRO X SUPERLIGHT necelých 63 gramov a je tak takmer o 25% ľahšia ako súčasná myš PRO Wireless.

Myš PRO X SUPERLIGHT je vybavená najrýchlejším 2,4 GHz bezdrôtovým pripojením LIGHTSPEED pre neobmedzené hranie s výdržou batérie až 70 hodín. Má veľké klzáky z čistého PTFE pre zabezpečenie minimálneho trenia, čo prináša bezkonkurenčnú presnosť, rýchlosť a manévrovateľnosť.

Senzor Logitech G HERO 25K s rozlíšením 25 600 DPI je prvý senzor myši, ktorý dokáže sledovať pohyb s presnosťou lepšou ako 1 mikrometer, čo je približne jedna päťdesiatka hrúbky ľudského vlasu, a to s nulovým vyhladzovaním, zrýchlením alebo filtrovaním.

Tento senzor využíva šikovný systém správy napájania pre neustále prispôsobovanie rýchlosti snímania na základe pohybu myši, aby sa minimalizovala spotreba energie. Aj pri vysokom rozlíšení má HERO 25K až 10-krát nižšiu spotrebu než predchádzajúce senzory Logitech G.

„S myšou PRO X SUPERLIGHT sme posunuli hranice toho, čo je možné dosiahnuť, keď skombinujete inovatívne technológie, ako je LIGHTSPEED, a HERO 25K so super ľahkou konštrukciou,“ vysvetľuje Chris Pate, manažér portfólia radu Logitech G PRO. „Myš PRO X SUPERLIGHT otestovali profesionálny e-športovci z celého sveta a osvedčila sa ako riešenie pre hráčov, ktorí hľadajú maximálny výkon.“

Logitech G PRO X SUPERLIGHT je od dnešného dňa možné predobjednať v čiernej alebo bielej farbe na LogitechG.com za 149 €. Na Slovensku bude myš dostupná u vybraných distribútorov v priebehu januára.