Kingston uvádza všestranný USB flash disk s dvojakým rozhraním

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP ohlásila nový prírastok do svojej rodiny všestranných USB flash diskov s dvoma rozhraniami – DataTraveler Duo, ktorý ponúka maximálnu flexibilitu majiteľom najnovších i starších zariadení.

 

DataTraveler Duo je vybavený dvoma USB konektormi, ktoré fungujú so štandardnými portami USB typu A a USB typu C1. Rozhranie USB 3.2 Gen 1 umožňuje rychlý2 prístup k dokumentom, fotografiám, videám, hudbe a ďalším súborom a umožňuje ich jednoduchý prenos a zdieľanie medzi notebookmi, stolovými počítačmi a mobilnými zariadeniami. Disk s dvojakým rozhraním je tiež ideálnym riešením prídavného úložiska dát s kapacitou 32 alebo 64 GB. Nepoužívané konektory je možné chrániť pomocou dvojice posuvných krytiek.

„Nový odolný a štýlový flash disk DT Duo s dvoma rozhraniami dopĺňa rastúci počet zariadení s USB-C portom o veľmi žiadanú funkcionalitu,“ povedal Oscar Escayola Kaloudis, produktový manažér pre flash produkty Kingston v regióne EMEA. „Je vybavený dvojicou konektorov chránených unikátnymi posuvnými krytkami. To je výhoda oproti odnímateľným krytom, ktoré sa môžu ľahko stratiť.“

DataTraveler Duo je k dispozícii v kapacitách 32 alebo 64 GB3 a má trojročnú záruku s bezplatnou technickou podporou. Viac informácií nájdete na stránke kingston.com.


1 USB Type-C® a USB-C® sú registrované ochranné známky USB Implementers Forum
2 Rýchlosť sa môže líšiť v závislosti na hostiteľskom zariadení a konfigurácii.
3 Časť kapacity uvedenej na flash pamäťovom zariadení sa používa na formátovanie a ďalšie funkcie a nie preto k dispozícii pre ukladanie dát. Skutočná dostupná kapacita pre dáta je teda menšia, než aká je uvedená na produktoch. Ďalšie informácie nájdete v príručke Kingston Flash Memory Guide na kingston.com/flashguide.