Dámska vôňa prekonávajúca vaše očakávania

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Vedeli ste, že predá každú sekundu 7 parfumov, čo je viac ako akákoľvek iná značka? Najnovšie rozširuje portfólio vôní o dámsky parfum Far Away Rebel & Diva, ktorý sa určite stane vašim „must have“ spoločníkom.

Je inšpirovaný ženami, v ktorých sa skrýva veľká vášeň,  energia a odhodlanie. Tvárou exkluzívnej novinky sa stala talentovaná speváčka Ewa Farna. Sama sa neriadi pravidlami, ale vytvára si svoje vlastné, či už v osobnom alebo pracovnom živote.

„Baví ma robiť veci inak, prekvapovať, hrať podľa vlastných pravidiel. Dnešný svet ponúka toľko možností a strach býva skôr brzdou. Určite je potrebné mať zdravé sebavedomie. Zároveň, som tiež len človek, ktorý robí chyby. Nemôžeme sa správať podľa požiadaviek iných a neriadiť sa vlastnou prirodzenosťou, konať pod tlakom toho, že sme sledovaní. Je ťažké udržať si v tomto rovnováhu. Ja sa snažím rozhodovať podľa vlastného svedomia, aby som sa na seba mohla pozrieť do zrkadla. Chcem byť dobrým človekom a ak budem v tomto smere inšpiráciou aj pre ostatných, určite ma to len poteší, “ uviedla Ewa.

A práve to platí aj pre parfum Far Away Rebel & Diva, ktorý vyzdvihuje nezávislosť, identitu a odvahu nositeľky. Prekonajte všetky vaše očakávania, pretože toto je vaša chvíľa! Voňavá novinka bola vytvorená pre nekompromisne nebojácne ženy, ktoré môžu svetu ukázať, že za sebou hrdo nechali to obyčajné a objavili svoje pravé ja: nezastaviteľnú energiu neohrozených žien. Tento silný efekt je dosiahnuteľný kombináciou kontrastov a protikladov ústiacich vo vôni, vďaka ktorej budete vyčnievať z davu. Čo sa Ewe na vôni najviac páči? „To je pre mňa ťažké opísať. Je to ako s jedlom – nedokážem povedať, prečo mám nejaké jedlo rada a ďalšie zase nie. Buď mi sedí alebo nie. Táto vôňa sa na moju pokožku pekne oblieka, cítim sa dobre, keď ju mám na sebe,.“

Far Away Rebel & Diva EDP

Objem: 50 ml

Bežná cena:  24,90 €

Dajte voľný priechod svojmu sebavedomiu s odvážnymi tónmi ružového korenia, predveďte svoje mnohostranné nadanie vďaka zvodnej magnólii a zvýraznite svoj šarm neodolateľným akordom slaných karamelových pukancov. S novým parfumom Far Away Rebel & Diva z kategórie kvetinovo – gurmánskych vôní nájdete odvahu chopiť sa okamihu a prekročiť tak všetky očakávania.

Dravá vôňa zrniek ružového korenia

Vôňa sa otvára korenistou, dravou sviežosťou tónov bergamotu a zrniek ružového korenia. Vytvára tak korenistú energickú vlnu, ktorá pritiahne pozornosť. Explózia žiarivej šťavnatosti na základe lahodného ružového liči ponúka sladký kontrast ku kvetinovým tónom v srdci vône.

Zvodná magnólia

Odvážna a zároveň ženská kvetinová zmes tejto vône rozkvitá tónmi intenzívne ovocnej arómy arabského jazmínu, okvetnými plátkami ruží a sviežimi tónmi magnólie. Tento buket prináša kontrast k temnému, labužníckemu podpisu vône.

Jedinečný slaný karamel

Akord karamelových pukancov je vytvorený použitím slastnej bázy slaného karamelu, ktorá vôni dodáva neodolateľne jemný, slaný, karamelový tón. Návykový efekt násobí zložka Cocoa Natsublim®, známa pre svoj kontrastný efekt tmavého kakaa a krémovej bielej  čokolády. Tón, ktorý osloví temnú i svetlú stránku nositeľky.

V ponuke aj set Rebel & Diva, ktorý obsahuje okrem vône aj telové mlieko a mini toaletnú vodu v spreji v rovnakej vôni. Hodnota setu: 40,50 €

Súťažná otázka:

Je v ponuke aj nová vôňa magnólie?

Svoje odpovede môžete posielať mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 20.11.2020. Ako predmet správy použite “súťaž – Avon, magnólia.

Traja výhercovia získajú balíček od Avon-u.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.