Najmodernejší ERP systém Odoo už aj v slovenčine

K 15 jazykovým mutáciám moderného ERP[i] systému Odoo, ktorý reprezentuje nastupujúcu éru v riadiacich podnikových systémoch a dnes ho využíva celosvetovo viac ako 5 miliónov zákazníkov, minulý mesiac pribudla aj slovenská a česká lokalizácia. Postarala sa o to spoločnosť 26HOUSE s. r. o., ktorá zároveň úspešne absolvovala náročnú certifikáciu a stala sa Odoo Silver partnerom pre slovenský a český trh.  

Odoo je podnikový informačný systém, ktorý slúži na spravovanie  dôležitých činností vo firme pomocou samostatných aplikácií postavených na jednotnej softvérovej platforme. Cieľom zakladateľa Odoo, od jeho vzniku pred šestnástimi rokmi, je zjednotiť, zjednodušiť a spríjemniť užívateľské prostredie a súčasne pomocou automatizácie zefektívniť firemné procesy, a tým dosiahnuť spokojnosť užívateľov a úsporu nákladov. Súčasne zámerom systému je poskytnúť firmám alebo neziskovým organizáciám potrebnú flexibilitu na rýchlu zmenu procesov a obchodných činností. Odoo sa skladá z podnikových aplikácií s otvoreným zdrojovým kódom, ktoré pokrývajú všetky oblasti spoločnosti, ako sú napríklad CRM[ii], e-shop, marketing, obchod, účtovníctvo, personalistiku, sklady, zásoby, miesta predaja, dopravu, helpdesk, riadenie projektov či mnohé iné.

Priamo v štandardnej službe Odoo Enterprise sa nachádza viac než 60 rôznych aplikácií. Sú výborne vyladené a pripravené na okamžité použitie. Vďaka voľnému prístupu k zdrojovému kódu, tzv. Open Source služby Odoo Community a tisíckam Odoo vývojárov po celom svete je vývoj systému neudržateľne rýchly a škálovateľný. Denne vzniká viac ako 50 nových aplikácií a Odoo App Store je tak najrýchlejšie rastúci trh v oblasti ERP na svete v súčasnosti s viac ako 26 000 aplikáciami a prepojeniami so systémami tretích strán. Všetky nové aplikácie podliehajú vysokej bezpečnostnej, výkonostnej a testovacej kontrole a vďaka tomu spolu dobre spolupracujú a umožňujú zákazníkovi automatizovať a vyhodnocovať kľúčové procesy centralizovane, online a s prístupom odkiaľkoľvek pomocou ľubovoľného zariadenia.

“Systém Odoo používame v našich spoločnostiach s veľkou spokojnosťou viac ako 2 roky, a preto sme sa rozhodli priniesť tento kvalitný nástroj na riadenie organizácií v slovenskej a českej lokalizácii čo najskôr. Veríme, že klienti, ktorí využívajú alebo plánujú využívať vo svojej práci viac ako iba pero, papier, word alebo excel si novinku na ERP a CRM trhu obľúbia rovnako, ako my. Aj preto sa náš tím rozhodol bez nároku na odmenu preložiť všetky kľúčové aplikácie, a to pre celú Odoo komunitu v Čechách a na Slovensku a naďalej podporovať a prispievať k rozvoju Odoo komunity aj formou náučných videí na YouTube kanále Odoo Czech & Slovak. Do dnešného dňa sme priniesli lokalizovaných viac ako 80 % všetkých Odoo Enterprise aplikácií, vrátane účtovníctva a pracujeme na ďalších,”povedal Rastislav Brenčič, CEO 26HOUSE s.r.o.

Viac informácií o 26HOUSE: https://www.26house.com/

Moderný ERP systém Odoo si môžete vyskúšať bezplatne na https://www.26house.com/sk/erp-odoo

Inštruktážne videá: : https://www.youtube.com/channel/UCmgi86ftJb18fDCB0-zh6BQ/videos

Pri uverejnení fotografie uviesť zdroj: 26HOUSE