Katarína Bodnárová menovali za Acting Country Manager pre Slovensko

Slovenské zastúpenie farmaceutickej spoločnosti GSK v oblasti vakcín a liekov na predpis povedie nová Acting Country Manager Katarína Bodnárová.  Funkcie sa ujala 1. júla 2020, pričom vystriedala Alju Podgoršek.

Doterajšia Country Manager pre Slovensko Alja Podgorsek bola v GSK menovaná generálnou riaditeľkou pre Maďarsko a Slovinsko. Jej miesto preberá Katarína Bodnárová, ktorá pracuje v GSK od roku 2002 na rôznych pozíciách.

Katarínina kariéra v GSK sa začala na pozícii Finance Controller, neskôr bola menovaná Finance Director. V roku 2012 zaujala komerčnú pozíciu Hospital Unit Manager. Od roku 2016 riadi Government Affairs a Market Access oddelenie. Zároveň vykonáva zodpovednosti Business Unit Head v oblasti Specialty, viedla launch inovatívneho projektu v oblasti respiračnej medicíny a zabezpečení jeho dostupnosti pre pacientov na Slovensku. Je predsedníčkou pracovnej skupiny výrobcov vakcín v Asociácii inovatívneho farmaceutického priemyslu v SR.

Obe manažérky tak získali v spoločnosti unikátnu rastovú príležitosť vzhľadom na to, že dosiahli skvelé výsledky vo svojich oblastiach.