Pribaľte si do výletného batôžka sladké odmeny!

Dokonalá kombinácia

Spojenie chrumkavých kúskov Oreo sušienok, nadýchanej vanilkovej náplne a najjemnejšej alpskej čokolády Milka je pre ozajstných pôžitkárov. Vychutnajte si letné počasie a doprajte si tradičnú kombináciu v podobe Milka Oreo 37g. Vyskúšať môžete aj novinku Milka Oreo White 41g, ktorá poteší všetkých milovníkov bielej čokolády.

Balíček sladkostí pre vás aj vašich najbližších

Balíček niekoľkých malých tyčiniek je ideálnym parťákom na výlet a preto by rozhodne nemal chýbať vo vašom batohu. Môžete si vybrať medzi novinkou Milka Oreo Minis White 153g s lahodnou bielou čokoládou a osvedčenou klasikou Milka Oreo Minis 153g. Chrumkavé kúsky Oreo sušienok spolu s najjemnejšou čokoládou Milka poslúžia ako desiata na cesty a najlepšie chutia, keď sa o ne podelíte s priateľmi.

Mäkkučká desiata pre všetkých

Jemné pečivo v tvare kravičky Milka poteší ako malých, tak aj veľkých maškrtníkov. Hravý je nielen tvar Milka Tender Cow 28g, ale aj farebná kombinácia tmavej a svetlej vrstvy cesta. Vychutnajte si tento lahodný softík s kúskami mliečnej čokolády z alpského mlieka, ktoré sa vám rozplynú na jazyku.

Hravá sušienka na cesty

Jedinečná kakaová sušienka s lahodnou vrstvou vanilkového krému je zárukou skvelej zábavy. Vyskúšajte známy rituál „otoč, oblíž, omliekuj“ a zažite spolu s priateľmi nezabudnuteľné zážitky. Čaká vás množstvo zábavy, pri ktorej už od prvého zahryznutia pocítite chrumkavosť a jedinečnú chuť tejto originálnej sušienky. Malé balenie Oreo 44g je ideálne ako desiata do školy alebo na výlet.