Praktické reklamné predmety ako poďakovanie verným zákazníkom

Každý podnikateľský subjekt musí už od začiatku svojho podnikania bojovať o zákazníkov. Konkurencia je veľká a ak chce nový podnikateľský subjekt uspieť, musí urobiť všetko pre to, aby k sebe prilákal zákazníkov. Keď už ale nejaký čas podnikáte a máte veľké množstvo verných zákazníkov, poskytnite im praktické reklamné predmety ako prejav vďaky. Aké praktické reklamné predmety by ste ale týmto zákazníkom mohli dávať?

Tričká s vlastnou potlačou

Aj keď mnohí na tieto reklamné predmety pomerne často frflú, tričká s vlastnou (firemnou) potlačou dokážu potešiť stále veľkú skupinu ľudí. Dajte vyrobiť tričká s firemnou potlačou aj pre ženy, aj pre mužov. Ak ale predávate sortiment na konkrétne pohlavie, nemá zmysel robiť tričká pre druhé pohlavie.

Takéto trička ale dokážete vyrobiť aj vy vo firme, ak si objednáte tlačiareň na tričká, tzv. termolis. Tričká nemusíte dávať len k nákupu na predajni, či cez eshop, ale môžete ich nosievať aj na rôzne eventy.

Hrnčeky s vlastnou potlačou

Okrem tričiek odporúčame dávať aj hrnčeky s vlastnou potlačou. Takéto hrnčeky potešia. Sú totiž praktickým darčekom, ktorý sa vždy využije, či už doma, v práci, či na chate.

Odporúčame vám logo a trebárs aj motto vašej firmy potlačiť na biele hrnčeky. Na nich to najviac vynikne. Potlač hrnčekov musí byť kvalitná, nesmie sa šúpať a nesmie vyblednúť. Odporúčame vám preto dávať si ich vyrobiť firmám, ktoré používajú termotransferový sublimačný termolis na hrnčeky.

Tričká a hrnčeky s vlastnou potlačou sú prvé praktické reklamné predmety, ktoré nám napadnú. Okrem nich ale môžete ponúkať aj zápisníky s logom firmy, diáre s logom firmy, USB kľúče s logom firmy, ale aj Power banku s logom firmy.

Verní zákazníci sú tí, ktoré dávajú pozitívne recenzie, preto sa im odvďačte práve praktickými reklamnými predmetmi, ktoré aj využijú.

 

Zdroj obrázka:
Autor:  snoopy63 / Shutterstock.com