Pohodlné pánske oblečenie vhodné na jesenné obdobie

Prvý jesenný mesiac sa nezadržateľne blíži a aj keď momentálne si užívame letné dovolenky, slnko, vodu, viaceré obchody s oblečením už vo veľkom predstavujú kolekcie na sezónu jeseň/zima. Ak si chcete doplniť šatník o nové kúsky, teraz máte možnosť využiť výhodné ceny. Viete ale, aké pánske pohodlné oblečenie je vhodné na jesenné obdobie? Páni, toto oblečenie by vám nemalo chýbať v šatníku!

Podšité pánske mikiny

Veterné počasie, výrazné výkyvy teplôt, ale aj časté prehánky charakterizujú jesenné počasie. Počasie na jeseň býva premenlivé, preto nesmieme podceniť obliekanie a mali by sme si dávať teplé podšité oblečenie.

Medzi pohodlné pánske oblečenie vhodné na jesenné obdobie radíme aj pánske mikiny. Do jesenného šatníka by si muži mali kupovať podšité pánske mikiny so zapínaním na zips, ale aj pánske mikiny s prevliekaním cez hlavu. Podšité pánske mikiny so zapínaním na zips odporúčame vyberať aj s kapucňou. Počas veterných dní sa vám kapucňa môže kedykoľvek hodiť.

Podšité pánske mikiny s prevliekaním cez hlavu môžete kombinovať s funkčnými pánskymi vestami a pohodlnými pánskymi rifľami. Pánske mikiny s kapucňou a so zapínaním na zips môžu poslúžiť ako vrchná vrstva. Pod ne si stačí dať pánske tričko s dlhými rukávmi.

Pánske tepláky

Medzi pohodlné pánske oblečenie, ktoré na jeseň využijete, radíme okrem podšitých pánskych mikín aj pánske tepláky. Hrubé pánske tepláky vás zahrejú, nebudú vás ťahať, sú maximálne pohodlné a sú vhodné na viac príležitostí, nielen na domáce nosenie. Tepláky už dávno nie sú domácim oblečením a perfektne sa kombinujú s džínsovými bundami, či pánskymi bomber bundami a teplákovými mikinami.

Pánske tepláky vyberajte v takom strihu, ktorý vám sedí. Vo všeobecnosti je záujem najmä o tepláky, ktoré sú stiahnuté pri členkoch a sú v slim fit strihu.

Ak vám v šatníku chýbajú tieto dva pohodlné kúsky, využite posledné letné týždne na hľadanie, výber a kúpu vhodných mikín, či teplákov.

 

Zdroj obrázka: 
Autor: Lipik Stock Media  / Shutterstock.com