Nové produkty pre vzrušujúce kučery

Kučery sú nesmierne sexi. Ktorá z nás po nich aspoň raz za život nezatúžila? Život s takými vlasmi ale nemusí byť tak krásny, ako si ho predstavujeme. Mnoho žien sa trápi so suchými neovládateľnými vlasmi, ich štruktúrou aj vlastnými kučerami. A presne vedia, čo chcú – nádhernú lesklú hrivu ako z reklamy.

S novými produktmi Tea Tree Lavender Mint, špeciálne vyvinutými pre textúrované a kučeravé vlasy prichádza riešenie. Oleje monoi, pequi a jojobový olej poskytujú intenzívnu starostlivosť a pomáhajú bojovať s frizzom. Bohaté stylingové a ošetrujúce produkty dodávajú vlasom potrebnú hydratáciu, pomáhajú skrotiť a regenerovať zvlnené či kučeravé vlasy a to prírodné aj po trvalej. Teraz môžete milovať svoje vlasy také, aké sú – nádherné!

Lavender Mint Moisturizing Cowash

Ošetruje, nepení, čistí

Vlastnosti: Krémový čistiaci kondicionér šetrne čistí pokožku hlavy. Vyživuje suché, drsné vlasy, pričom prirodzeným vlnám dodáva kontrolu.

Pôsobenie: Oleje monoi, pequi a jojobový olej pomáhajú doplniť chýbajúcu vlhkosť vo vlasoch, bojujú proti frizzu a dodávajú lesk.

Bonus: Výťažky levandule a mäty uvoľňujú myseľ a upokojujú vlasovú pokožku

Objem 500 ml

Cena 36,00 €

 

Lavender Mint Overnight Moisture Therapy

Obnovuje vlasy a zlepšuje kvalitu spánku

Vlastnosti: Rýchlo sa vstrebávajúci, viacúčelový olej, ktorý je možné vrstviť. Bojuje proti frizu a vonkajšej vlhkosti. Zaceľuje rozštiepené končeky, vlasy zjemňuje a vyhladzuje.

Pôsobenie: Oleje monoi, pequi a jojobový olej udržujú pokožku hlavy vyživenú. Vlasy sú hydratované a pod kontrolou.

Bonus: Výťažky levandule a mäty uvoľňujú myseľ a upokojujú vlasovú pokožku.

Objem 100 ml

Cena 24,33 €

 

Lavender Mint Nourishing Oil

Hydratuje a vyhladzuje

Vlastnosti: Rýchlo sa vstrebávajúci, viacúčelový olej, ktorý je možné vrstviť. Bojuje proti frizzu a vonkajšej vlhkosti. Zaceľuje rozštiepené končeky, vlasy zjemňuje a vyhladzuje.

Pôsobenie: Oleje monoi, pequi a jojobový olej udržujú pokožku hlavy vyživenú. Vlasy sú hydratované a pod kontrolou.

Bonus: Výťažky levandule a mäty uvoľňujú myseľ a upokojujú vlasovú pokožku

Objem 50 ml

Cena 24,33 €

 

Kúpite v salónoch Paul Mitchell®
www.paulmitchell.cz/salony