Ako na kvetinový vzor túto sezónu?

Trend florálnych potlačí je aktuálny celý rok, ale práve na jar a cez leto je jeho sila najviac neprehliadnuteľná. Kľúčom je vybrať si, akým spôsobom chcete vzor do outfitu zakomponovať. Nemusíte sa báť kombinovať ani rôzne druhy vzorov a veľkostí kvetín. Zahaľte sa do kvetín túto jar aj vy, uvidíte, ako všetko okolo vás rozkvitne.

Romantické kvety na každý deň

Maxi šaty či sukňa s farebnou, kvetinovou potlačou sú IN aj túto sezónu. Navyše ich vždy môžete nosiť aj v kontraste s drsnejšími materiálmi. Farebné, kvetinové vzory, či už na šatách, sukni alebo blúzke, pôsobia bohémsky a výborne sa kombinujú s pleteninami a aj s kožou.  Ďalším veľkým kvetinovým trendom, s ktorým môžete nahradiť túto sezónu sako,  je trendy kimono. S kvetinovou potlačou vyzerá maximálne štýlovo a skvele dotvorí každý jednoduchý outfit. Toto leto sa môžeme inšpirovať aj érou 60‘ rokov a siahnuť po kratších šatách s farebným, kvetinovým vzorom v kombinácii so športovými doplnkami. Takýto outfit bude pôsobiť trendy, ležérne a hravo.

Elegantná za každých okolností

Ak patríte medzi tie, ktoré majú rady elegantnejšie kúsky, alebo vás čaká spoločenská udalosť, určite oceníte šaty v luxusnejších materiáloch, ako hodváb a čipka. A v tomto prípade je  kvetinová potlač tou najlepšou voľbou. Ideálne sú neutrálne tóny v kombinácii s výraznými, kontrastnými  farbami a prepojenie rôznych luxusných materiálov. Klasické puzdrové šaty s jemným detailom kvetinovej potlače budú pre vás to pravé.

V týchto letných horúčavách odporúčame investovať do aj kvalitných prírodných materiálov, ktoré vám pri nosení zaručia maximálne pohodlie.

Minimalizmus aj do práce

Aj keď kvety vyzerajú najlepšie na šatách, sukniach či blúzkach, pokiaľ hľadáte len jemné oživenie outfitu, stavte na detaily. Kvetinový vzor môžete doplniť do outfitu aj jemnejším spôsobom v podobe jedného minimalistického vzoru. V tomto prípade môžete vyskúšať aj kombináciu viacerých vzorov. Tak si vytvoríte trendy, ucelený outfit, vhodný aj do práce či pracovné stretnutie.

Alebo stavte na doplnky. Náhrdelník, šatka či čelenka…tieto doplnky neodmysliteľne patria k letu a aj jednoduchému outfitu dodajú sexi šmrnc.

 

Il. fotografia: pinterest.com

Galéria: Twinset, cellbes.sk,