Starostlivosti o vlasy od Kérastase – rad Genesis

Rad GENESIS sa zameriava na boj s padaním a lámavosťou vlasov, teda problémom, ktorému v období stresov, striedania ročných období, nevyváženej životosprávy aj hormonálnych zmien čelí nejedna žena. Napokon, padanie, lámanie alebo oslabenie vlasov je stav, ktorý podľa prieskumov  trápi až 88 % žien na celom svete.

Podľa odborníkov, ktorých si Kérastase  prizval k riešeniu tohto problému, však nemusí ísť o stav trvalý a  vďaka komplexnému a cielenému prístupu je možné vrátiť vlasom ich zdravie a kvalitu späť. Inými slovami, „never be affraid of falling“, čo v týchto dňoch vyznieva ešte o niečo symbolickejšie ?.

Všetky informácie nájdete v priloženej tlačovej správe, len zhrniem že, prvýkrát v histórii sa značka Kérastase spojila s kľúčovými odborníkmi na dermatológiu, výživu a vlasovú starostlivosť. Rad Genesis bol preto vytvorený s vysokým dôrazom na efektivitu a kvalitu ingrediencií, ktoré cielia priamo na pôvod oslabenia vlasov. Kmeňové bunky plesnivca alpského pomáhajú vlasom udržať si hydratáciu a súčasne fungujú ako antioxidant. Obsah aminexilu podporuje rast a pevnosť vlasov a koreň zázvoru pôsobí proti vonkajším agresívnym faktorom, ktorým vlasy čelia.

Genesis ponúka niekoľko možností, ako si zostaviť domácu posilňujúcu rutinu  a unikátne riešenie je vhodné pre jemné aj husté vlasy. Výsledkom sú vlasy o 65 % silnejšie a menej lámavé, o 49 % hebkejšie na dotyk. Padanie vlasov  je zredukované o 84%.