ZÁKON PRÍŤAŽLIVOSTI – Slovenských 50 odtieňov

„Zákon príťažlivosti je o tom, že ak vieme načúvať a pozorne sa pozerať, objavíme v malých mestách veľké veci. Hlavná hrdinka si tam sníva veľké sny. Hlavný hrdina si tam žije veľké hriechy. V konečnom dôsledku však túžia obaja po tom istom. Sny žien sa totiž vôbec nelíšia od tých mužských. Dokážu byť vášnivé, pikantné i šokujúce, len sú v iných farebných odtieňoch – krajších, pestrejších. Pridajme k tomu správnu guráž a divoká jazda sa môže začať,“  hovorí na margo svojej šteklivej prvotiny Katarína Kuniková.

Láska prichádza, keď ju najmenej čakáme…Ona je sama v cudzom meste a sníva svoj veľký sen. On je vo svojom meste a rozhodne nie je sám. Majú spoločný balkón, každý jednu mačku a z duše sa neznášajú. Každé ich stretnutie je ako zrážka planét, iskry lietajú na všetky strany. Do poslednej chvíle nebudete vedieť, ako to dopadne, a nepustíte knihu z rúk, kým sa to nedozviete.

Katarína Kunikovása narodila, žije a pracuje v Nitre. Je vydatá, má dvoch synov, vnučku a mačku. Zbožňuje módu, bytový dizajn, okrasné záhrady, gurmánske recepty a rada spoznáva nových ľudí na nových miestach. Zákon príťažlivostije jej prvý román.